37.000+ Aktif takipcili Twitter hesabı satılıktır. [ Not: Takipcilerin tamamı turk ve gercektir. Resimsiz kullanıcılar kesinlikle bot değildir. Profillerine girerek bakarsanız zaten anlarsınız.] Hesap cok populerdir, bir ileti yazılsa yuzlerce cevap gelir. Ya da herhangi bir şeyin reklamı gayet rahat yapılabilir, ve mutlak oranda gercek kitleye ulaşılabilir. Orneğin, film izleme siteniz var, veya haber siteniz rahatlıkla bunların reklamını yapabilir, populerliğinizi artırabilirsiniz. Hesap daha once ban yememiştir. Fiyat 400 TL'dir ve pazarlıksızdır, Son Fiyattır. Hesabı takibe aldığınızda farkedeceksinizki, her gecen gun takipcerin sayısı artmaktadır.
Acıklama:Hesap bundan 3 yıl once unlu bir ismin adına acılmıştır, ve hic bir ileti yazılmamıştır. Aradan gecen bu sure zarfında insanlar bunun gercek hesap olduğunu sanarak takip etmişlerdir. Bazı arkadaşlar, Yumurta hesapların olduğunu soyledi, bu acıklamayı bu yuzden yapıyorum.

Hesabı satmamın nedeni, iş sebebiyle internete pek fazla vakit ayıramıyorum. PM isteyenlere bile gec cevap verdiğimden şimdiden linki paylaşıyorum. Buyrun: Hesabı gormek icin tıklayınız!

Alıcı arkadaşlar mesaj gonderebilir.
Not: Lutfen alıcı arkadaşlar ilgilensin.