Diğer sitelere baktığımda da bir yararı olmadı, ya cok sıkıcı olan her gun bir suru link'e tıkla programları, ya anketler, ki bunların yarısı Turkiye'ye para gondermekte sorunlu.
Sonuc olarak evet ben evde calışmak ve internetten para kazanmak istiyordum ama havadan değil, hem az da olsa biraz efor harcamak hem de legal bir olayda bulunmak istiyordum. Sonunda da buldum, SFI. Oncelikle hemen iki uyarı da bulunayım boşa zamanınıza calmıyım:
1 Ay da zengin olmanız falan imkansız, bu piyango değil ki.
Oturduğunuz yerden para kazanın hikayeleri de imkansız, bunun icin az da olsa calışmanız şart!
Yapacağınız iş ise kısaca bu adamların reklamını yapmak, gerek ortaklık cozumlerini gerekse doğrudan sattığı urunleri. Siz girdiğiniz forumlarda veya sitelerde reklam yapacaksınız, onlarsa milyonlarca ortağının her yerde reklamı sayesinde ucuza reklam konusunu halledecekler. Kısaca alan mutlu veren mutlu. Para kazanma oranınız ise yaptığınız reklamların gecerliliğiyle beraber artıyor. Kısaca ne kadar uğraşıp reklam yaparsanız o kadar kazanırsınız, oturursanız da hic birşey kazanamazsınız!
Turkiye'den bir suru uyesi var, şehire gore arama kısmında ISTANBUL yazarsanız gorursunuz. Zaten gercek anlamda tum dunyada gecerli olan birkac siteden biri bu. Uyelik konusunda da dediklerime ne kadar guvenirsiniz sizin kararınız ama, inanın hic bir sorun cıkmıyor. İsterseniz gelen mail'lerin gelmemesini soyluyorsunuz, isterseniz de uyelikten tamamen cıkıyorsunuz. Zaten sitenin farklı olduğunu anladığım yer de uye olduktan hemen sonrası, para kazanmanız icin SPAM yapmayacağınıza dair bir anlaşma yapıyorsunuz! Eh heralde diğer sitelerden farkı belli oluyordur!
Sonuc olarak, belki tutar diye "sizi zengin yapacağız bunu eminiz ama para nereden gelecek onu tam olarak cozemedik!" kampanyalarıyla uğraşmaktansa buna bir uğrayın, uğradıktan sonra da gercekten evinizden calışın caba harcayın, sonra da zengin olmayacak olsanız da yurtdışı ekonomisine gore komisyon aldığınızdan Turkiye'de pek cok işe yarayacak miktarlarda para kazanın. Denemeye değer.
İyi şanslar.
PS: Elbette ki size para kazanırsınız diye bir garanti vermiyorum, bu da ilk paragrafta anlattıklarımla aynı sacmalıkta olurdu zaten. Sadece diğerlerinden farklı olduğu icin buraya yazdım, yani herhangi bir sorumluluk kabul etmem haberiniz olsun
http://www.ezinfocenter.com/8639441/FREE