Merhaba arkadaşlar bu makalemde sizlere para kazanma servislerinden birisini anlatacağım.

Bc.Vc Link Kısaltma Servisi

Bc.vc'ye uye olup herhangi bir linki veya linkleri kısaltarak para kazanabiliyorsunuz.Odeme alt limiti 10$ olup her hafta odeme alt limitine ulaşan kişilerin hesaplarına paralar yatırılmaktadır.Odeme seceneği olarak banka ve paypal seceneği mevcuttur.

Sistem Nasıl İşliyor?

Kısaltmış olduğunu linklere her tıklayan kişi icin sistem bc.vc hesabınıza belirli bir miktar birim ucret yatırıyor kısaltmış olduğunuz linklere ne kadar cok tıklanırsa o kadar cok para kazanabiliyorsunuz.Bu yuzden kısaltmış olduğunuz linkleri bir .cok yerde paylaşmalısınız daha cok para kazanabilmek icin.Linkleri forumlarda,sosyal ağlarda paylaşabilir web sitenizdeki linkleri direk değilde kısaltarak yayınlayabilirsiniz.Ozellikle film veya program indirme siteniz varsa ve gercekten de işlek bir site ise tum linkleri kısaltarak sitenizden hatrı sayılır miktarda kazanc sağlayabilirsiniz.Ayrıca uploaderler icinde guzel bir ek kazanc sistemi olma ozelliği taşıyor.Şu an bende bu sistemi kullanıyorum daha onceden Link.TL yi kullanıyordum;link.TL'deki verilen ucret miktarlarındaki aşırı dalgalanmalar sonucu bc.vc'yi kullanmaya başlamak zorunda kaldım.

Ne kadar kazandırıyor?

Yabancı Ulkelerden 1000 Tekil Tıklama İcin 4$
Turkiye'den 1000 Tekil Tıklama İcin 1 $ kazandırmaktadır.
Şu an bc.vc'den kazanmış olduğum miktarı aşağıdaki resimden gorebilirsiniz.

Bc.vc'nin odeme yaptığına dair kanıt.

.
.
Hemen sizde Link Kısaltıp paylaşıp kazanmaya başlamak icin>>> Buraya Tıklayıp Uye Olunuz