Merhaba arkadaşlar 1 ay once tanışıp guvenini tamamen kazandığım siteyi sizlerle paylaşmak istiyorum odeme kanıtlarımla cok guzel bir sistem oturtulmuş ve devam etmekte ben kazandım sizde kazanın inşallah.Konuya Giriyorum

Firma deniz taşımacılığı uzerinde buyuk taşıma şirketlerinin alanlarından yer kiralayıp nakliye yapmak isteyen firmalara aracılık yapıp yer temin etmektedir. Firma kazanc programında 226 gundur aktiftir. Buradan gelen karlardan bize gunluk ortalama %3 ile %5 değişken olmak uzere bizlere odeme yapmaktadır. Minimum yatırım miktarı 10 $ dır. Bunun geri donuşu anapara ile beraber olup ortalama 30-36 gun icinde 15 $ olarak geri donmektedir. Bazen daha fazlada kazandırmaktadır. 20 $ vs yatırım yapmak isteyenler ayrı ayrı 10 $ yatırım yapabilirler.

'' Buyuk muşterilere

Ne kadar yatırım yapıyorsanız o kadar hızlı kÂrınız artıyor. Benzersiz busterler yeni nakliyat stratejleri uyguladığı sayesinde yuksek gelir sağlıyor. Konteynerlerde daha cok yer alınız ve geliriniz 2 kat artırın!

Ortaklık Programı

Xabo referal programı – 3 seviye:
7%-3%-1%+ ek seviye alımı (her biri %1). Yatırım yapıp, ekibinizi kurabilirsiniz...

Xabo platform ile yatırım yapınız ve kÂrlı yatırım programımızı sayesinde %150 kÂrı alınız. Uluslararası şirket Xabo logistics kraundfanding deniz nakliyatı pazarında ilk olarak gosteriyor. Diğer şirketler gemileri kullanıyoruz, onun bordasında boş yeri alıp kendi mallarımızı yukluyoruz. Herkesin yuk gemisinde şirketimiz tarafından sigorta ettiren bir ya da birkac iskandili alabilir.

Yatırım programı

30 gun icinde %50’ye varan kar. 7/24 anlık "bir tık" geri odeme sistemi. Alınan butun gelirlerinin gizliliği ve kripto dovizler guvenliği. Bunlar şirketimizin surekli genişleme sebeplerinin sadece bir kısmı. ''

Kar oranları her sabah saat 10-12 arası hesaba yatıyor parayı cekmek istediğinizde hemen saniyesinde hesabınıza geciyor bunuda bilmenizi isterim.

Yatırım yapmak isteyen arkadaşlar buradan uye olabilirler. Refden uye olursanız emeğe saygıyı gostermiş olursunuz...

Odeme Kanıtlarına Gecelim

Refli Uye Olmak İsterseniz Size Hicbir Zararı Yoktur Teşekkur Ederim Ayrıca :Tıkla

Refsiz Uye Olmak İsterseniz: Tıkla