tanıtım videosu : https://www.youtube.com/watch?v=teGHnZOz6hs
MMM NEDİR ?
MMM bir banka değildir. MMM paranızı toplamaz. MMM; HYIP, Network Marketing ya da online bir iş değildir.MMM, insanların birbirlerine yardım ettiği bir topluluktur.
NASIL CALIŞIR ?

MMM, insanların karşılıklı ve iyi niyetli olmaları ilkesine dayanan, birbirlerine finansal yardım sağlayan bir topluluktur.MMM; insanların birbirlerine bedava olan, merhamet ve karşılıklılık ilkesine dayanan ve mali yardım sağlayan bir topluluktur. Para transferi işlemlerinde dunyaca unlu bir kripto para birimi olan Bitcoin kullanıyoruz.
MMMde herhangi bir sozleşme imzalamanıza veya gayrimenkullerinizi ipotek etmenize gerek yoktur. MMM sisteminde ne kreditor ne de borclular vardır. Her şey cok basittir: bir katılımcı yardım ister, başka bir katılımcı yardım eder.
MMMin katılımcılardan tek istediği şey: birbirlerine karşı durust ve nazik olmasıdır. Sizin bir finansal ve mali yardıma ihtiyacınız varsa yardım isteyin veya finansal durumunuz yardıma uygunsa yardım edin.
MMM katılımcıları alışveriş işlemlerinde Bitcoin ile calışırlar. Farklı ulkelerden katılımcılar arasında duzgun transferler organize etmenin mumkun olan en iyi yolu Bitcoin ile işlem yapmaktır. Bitcoinin amacı mali ilişkilerde devrim gibi yenilikler gercekteştirmektir. MMMin ideali ise insanlar arasında devrim gibi sosyal ekonomik yenilikler getirmekdir. MMMin ve Bitcoinin kombinasyonu, bize modern dunyada adil ve ozgur finans sistemi oluşturabilmede onemli değişiklikler yapmamız icin gereken imkanı sağlamaktadır.
COK ONEMLİ !!
Tum Sistemin para akışının toplanarak biriktirileceği ortak bir hesap yoktur. Yani, paraların kolayca calınabilmesi de imkansızdır
MMM İle Kazanmak İcin Nereden Başlamam Gerekir ?
1.İlk once bir bitcoin cuzdanınızın olması gerekmektedir. Yada Bir Turk Banka Hesabı.
2.Daha sonra Kayıt Olmak İcin Tıklayın linkten kayıt oluyoruz.
3. Uye olduktan sonra linkinden giriş yapıyoruz.
Sistem Hakkında Bilmemiz Gerekenler ?
*** En az 10 TL en fazla 10 Bin Dolar $ ile yatırım yapabilirsiniz.
***Sisteme giriş yaptıktan sonra ilk once hesabımıza bitcoin adresimizi eklememiz gerekmektedir.MMM icin farklı bir adres alıp onu ekleyiniz ve sadece MMM icin kullanınız.
***Aylık %30'a varan kazanc imkanı sağlıyor. Karlar Salı ve Perşembe gunleri hesabınıza yansıtılıyor
***MMM tarafından gonderilmiş gibi mail yollanıp link verilmiş ise sakın tıklamıyoruz. Hesabınız başkası tarafından ele gecirilebilir.MMM tıklamanız icin linkli mail gondermez.
***Uyeliğiniz bulunduğu halde tekrar farklı bir uyelik oluşturursanız hesabınız bloke olur.Vpn vb. programlar kullanmayınız.
***Bazı kısa terimler var Ph ve Gh bu kelimeler karşınıza cıkabilir.
Provide Help (Yardım Sağlamak) , Get Help ( Yardım Almak )
***Elinizde BTC yok ise Ph isteği oluşturmayın.
DAHA DETAYLI BİLGİ İCİN SKYPE ADRES YA DA OZELDEN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
SKYPE ADRES : [email protected]
AYRICA BTC CUZDAN OLUŞTURMA, YARDIM SAĞLAMA, YARDIM ALMA GİBİ KONULARDA AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YARDIMCI OLURUM.
Odeme Kanıtları Var Merak Eden olursa Gosterebilirim.