Bugun size internetten kolay bir şekilde para kazanmanızı sağlayan bir siteden bahsedeceğim: Bizimkumes.
Tek yapmanız gereken bir hesap acmak. Size 25 TL değerinde bir tavuk hediye edilecektir. Bu tavuğun gunluk 2400 yumurta uretme kapasitesi vardır. Siz hicbir şey yapmıyorsunuz. Tavuğu alır almaz yumurtalar kendiliğinden birikiyor. İstediğiniz zaman siteye girip yumurtaları satıp bunu gercek paraya donuşturebilirsiniz.
Sitede depo sistemi yoktur. İstediğiniz zaman girip yumurtaları satabilirsiniz. Yem gibi ekstra masraflar da hicbir zaman olmayacaktır deniyor.
Siteye uye olduktan ve ilk hediye tavuğunuzu aldıktan sonra dilerseniz yatırım yapıp gorselde paylaşacağım daha iyi gelir sağlayan tavuklardan birini alabilirsiniz. Ben ilk başta yatırım yapmak istemiyordum; fakat yıllık % 250 den fazla gelir getirdiğini gorunce yatırım yapmaya karar verdim acıkcası. Ama siz yatırım yapmadan da kazanabilirsiniz.
Peki bu site nereden para kazanıyor derseniz onu da acıklayalım. Yaptığımız yatırımlar bitcoin borsasında gunluk alım satımlar yapılarak guvenli bir şekilde kÂra cevriliyor. Yani tamamen guvenli.
Ayrıca şu an bir kampanya da var. 1000 TLlik altın tavuğu alana 250 TLlik hırcın tavuk hediye. Bir başka kampanya ise bitcoin kullanımına teşvik etmek icin yatırımınızın %10u hesabınıza otomatik olarak ekleniyor, hediye ediliyor.
Tekrar ediyorum, yatırım yapmak zorunda değilsiniz. Sadece siteye uye olup oturduğunuz yerden siteyi oğrenip tanımaya calışabilir ve boş zamanlarınızı paraya cevirebilirsiniz. Başka kim size gunde, haftada ya da dilerseniz ayda tek bir tıklama icin para oder ki?
Ayrıca birlik sistemi diye adlandırılan bir sistem de var. Klan gibi. Birliğe uye olup toplam uretim kapasitesinde ilk 10a girerseniz para kazanıyorsunuz.
Son olarak odul sisteminden bahsetmek istiyorum. Referans sistemi mevcut sitede. Sizin linkinizden uye olan kişilerden komisyon misali para kazanıyorsunuz. Eğer siteye en cok uye kazandıran ilk 10 uyeden biri olursanız oduller şu şekilde:
Siteye uye olup bir bakın derim. Eğer aklınıza yatmazsa zaten karar size ait. Uye olmak icin aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
bizimkumes
https://bizimkumes.com/index.php?ref=2903
Yatırım yapmadan saatlik para kazan!
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Yatırım yapmadan saatlik para kazan!