Akvaryum Online*nasıl uye olurum?

Akvaryum Online'na uye olmak icin buraya tıklayın.

Akvaryum Online nedir?

Akvaryum Online sitesi diğer bir cok oyun oyna ve para kazan sitesi gibidir. Bu sistemde balıklar satın alıp balıkların urettiği uretimleri satarak gercek para (TL) kazanabilirsiniz. Yaklaşık olarak 3 haftadır aramızda olan Akvaryum Online yatırım sitesi yatırımcıların yatırmış olduğu parayı bir kac network sistemde kısa sureli dondurup kazanılan parayı tekrar site havuzuna katmaktadır. Ayrıca ileri ki projelerinde yani sitenin geleceğini ve devamlılığını surdurmek icin balık, balık urunleri ve bir cok şekilde kazanc sağlamak adına tesis veya tesislere ihaleye girecektir. Tabii bunu sadece yatırımcıların yatırdığı paralar ile yapmayacaklar, kendi sermayelerini bu tesis yada kuruluşlara yatıracaklardır. Kısaca ozet gecmek gerekirse uzun yıllar devamlılık gosterecek, guvenilir ve yeni yatırım sitesi olarak aramıza katılmaktadır.

Akvaryum Online ne zaman acılmıştır?

Yeni yatırım sitesi ve şirketleşme yolunda ilerleyecek olan Akvaryum Online yatırım sitesi 05.03.2017 tarihinde tamamen aktif olmuş ve aramıza katılmıştır.

Akvaryum Online nasıl oynanır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde bizlere sunulan balıkları alıp, urunleri toplayıp ve topladığımız urunleri satıp gercek paraya donuşturmemiz şeklindedir. Ozet gecmek gerekirse hicbir zorluğu bulunmamakla birlikte alışageldiğimiz bir oyna ve kazan sistemidir.

Akvaryum Online balık ceşitleri nelerdir?

Yeni yatırım sitesi olan Akvaryum Online sitesinde 6 ceşit balık bulunmaktadır. Balıkların isimleri en duşuk uretim yapandan en yuksek uretim yapan olmak uzere şoyledir; Suslu, sevimli, cizgili, mutlu, bıkkın ve şirin balıktır.

Akvaryum Online balıkların ozellikleri nelerdir?

Akvaryum Online yatırım sitesinde balıkların gorselleri, fiyatı ve uretimleri altta gorduğunuz gibidir.

Akvaryum Online - Suslu Balık

Uretim: 70 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 700 Altın

Akvaryum Online - Sevimli Balık

Uretim: 200 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 1800 Altın

Akvaryum Online - Cizgili Balık

Uretim: 1000 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 6100 Altın

Akvaryum Online - Mutlu Balık

Uretim: 2200 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 13000 Altın

Akvaryum Online - Bıkkın Balık

Uretim: 4600 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 24000 Altın

Akvaryum Online - Şirin Balık

Uretim: 16000 Yumurta (Saatte)
Fiyat: 150 TL (Turk Lirası)

Akvaryum Online kur sistemi nedir ve nasıl calışır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde kur sistemi vardır. Kur sistemi 3'e ayrılır;

1. Kur;

0-200.000 Uretim Arası | 1 TL = 3500 İnci

Balıklardan gelen saatlik uretim miktarınız 0-200.000 arasıysa 3500 inci 1 TL (Turk Lirasına) eşit olur. Bu da şu demektir; 7000 inci biriktirirseniz 2 TL (Turk Lirası) cekebilirsiniz.

2. Kur;

200.000-1.500.000 Uretim Arası| 1 TL = 15000 İnci

Balıklardan gelen saatlik uretim miktarınız 200.000-1.500.000 arasıysa 15000 inci 1 TL (Turk Lirasına) eşit olur. Bu da şu demektir; 30000 inci biriktirirseniz 2 TL (Turk Lirası) cekebilirsiniz.

3. Kur;

1.500.000-25.000.000 Uretim Arası | 1 TL = 75000 İnci

Balıklardan gelen saatlik uretim miktarınız 1.500.000-25.000.000 arasıysa 75000 inci 1 TL (Turk Lirasına) eşit olur. Bu da şu demektir; 150000 inci biriktirirseniz 2 TL (Turk Lirası) cekebilirsiniz.

Akvaryum Online yumurtalar nasıl satılır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde Market bolumunden Yumurta Sat kısmına tıklayın. Acılan sayfada uretimlerini toplayabilir ve satabilirsiniz.

Akvaryum Online inci donuşturmek nedir ve nasıl olur?

Akvaryum Online yatırım sitesinde kazandığımız incileri tekrar yatırım yapmak ve daha fazla kazanmak icin altına donuşturebiliriz. Bunun icin Market bolumunden İnci -> Altın kısmına tıklayın ve acılacak sayfayı bekleyin. Acılan sayfada da goreceğiniz gibi oran şu şekildedir;

Guncel Kur: 100 İnci = 130 Altın. (%30 kÂr)

Yalnız hesabınızda ki incileri altına donuşturmek icin hesabınızda en az 100 inci olmalı.*

Akvaryum Online balıkların omru ne kadardır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde balıklar omurleri yoktur.*

Akvaryum Online depo limiti ne kadardır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde depo limiti yoktur.

Akvaryum Online odeme puanı var mı?

Akvaryum Online yatırım sitesinde odeme puanı gibi bir sacmalık yoktur.

Akvaryum Online para cekme limiti ne kadardır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde para cekme limiti 10 TL'dir. (Turk Lirası)

1. Kur'da alt limit yani 10 TL (Turk Lirası) para cekmek icin hesabınızda;

35000 inci,

2. Kur'da*
[size=medium]alt limit yani 10 TL (Turk Lirası) para cekmek icin*hesabınızda;

150000 inci,

3. Kur
[size=medium]'da*alt limit yani 10 TL (Turk Lirası) para cekmek icin*hesabınızda;

750000 incinizin olması gerekir.

Akvaryum Online altın paketleri nelerdir?

Akvaryum Online yatırım sitesinde yatırım ile alabileceğiniz paketler şu şekildedir;

Şirin Balık*|*Fiyat:*150 TL |*Teslim Suresi:*Anında.
(Şirin Balık yatırım icin en iyi secimdir!)

Mini Paket*|*Fiyat:*7 TL |*İcerik:*2500 Altın |*Teslim Suresi:*Anında.

Midi Paket*|*Fiyat:*14 TL |
*İcerik:*5500 Altın |*Teslim Suresi:*Anında.

Normal Paket*|*Fiyat:*28 TL |
*İcerik:*11500 Altın |*Teslim Suresi:*Anında.

Mega Paket*|*Fiyat:*42 TL |
*İcerik:*17500 Altın |*Teslim Suresi:*Anında.

Ultra Paket
*|*Fiyat:*60 TL*
|*İcerik:*29500 Altın*|*Teslim Suresi:*Anında.

VIP Paket*|*Fiyat:*120 TL |
*İcerik:*60000 Altın |*Teslim Suresi:*Anında.

Akvaryum Online bonus ozelliği nedir?

Akvaryum Online yatırım sitesinin bizlere sunmuş olduğu 2 adet bonus sistemi vardır.

1. Bonus;

Akvaryum Online her 10 dakikada bir alabileceğimiz altın bonusudur. Bonuslar bolumunden Altın Bonus kısmına tıklayıp bonus al dediğinizde 5 saniyelik bir reklamın ardından 2 ile 5 arası altın kazanabilirsiniz.

2. Bonus;

Akvaryum Online her 30 dakikada bir alabileceğimiz inci bonusudur. Bonuslar bolumunden İnci Bonus kısmına tıklayıp bonus al dediğinizde 5 saniyelik bir reklamın ardından 2 ile 5 arası inci kazanabilirsiniz.

Akvaryum Online yatırım gerektirir mi?

Akvaryum online sitesi yatırımsız kazancın zor olduğu bir sitedir. Tabii ki yatırım yapmadan da referans yoluyla para kazanmak mumkun yalnız yatırımsız ve referanssız kazanmak gercekten guc diyebiliriz.

Akvaryum Online referans gelir oranı nasıldır?

Akvaryum Online yatırım sitesinde referans geliri %10'dur. Referanslarınızın sattığı uretimlerin referanslarınızdan kesinti olmadan %10'luk kısmı hesabınıza otomatik olarak aktarılır.

[font=merriweather, georgia,][font=merriweather, georgia,]font=merriweather, georgia,İyi gunler ve bol kazanclar dilerim./font/font/font