- Oyunun Amacı:
Ciftlik Zamanı bir ciftlik oyunudur. Oyun icinde hayvanlar satın alarak bu hayvanların gunluk urettiği besinleri toplayıp; kÂr elde edebilir, bu kÂrınızı gercek paraya donuşturebilirsiniz.
Piyasada bu kadar Ciftlik oyunu var ve hepsinin durumu belliyken buna ne ihtiyac var derseniz yatırım yapmadan once oturun izleyin. Uzun vadede piyasanın en guvenilir yatırım sitelerinden birisi haline gelcek. 3 ay ya da 1 yıl sureyle piyasada para toplamak icin bol keseden bonuslar verenleri daha sonra odemeleri erteleyenleri de gordu bu gozler. Benzer sitelerin duştuğu hatalara duşmemek ve kullanıcılarını kaybetmemek icin memnuniyet ve guven odaklı ilerleyecek.
- Oyun Nasıl Oynanır:
Para kazanmak icin oyun icinde geliştirebileceğiniz bircok strateji mevcut. Yatırım oranınıza ve izlediğiniz stratejilere gore kÂr oranınızı arttırabilirsiniz.
En basit haliyle, mağazadan Tavuk, Koyun, Keci veya bir İnek satın almalısınız. Satın almış olduğunuz hayvanlar 30 gun boyunca her gun uretim yapmaktadır. Bu uretilen besin kaynaklarını sisteme satarak altınlarınızı TL'ye cevirebilirsiniz.
Ornek vermek gerekirse, satın aldığınız bir Tavuk 30 gun boyunca yaşamakta olup, 30 gun boyunca her gun 1 adet yumurta uretmektedir. Yumurtalar rastgele zaman dilimlerinde Tavuk Ciftliğinizde birikir. Biriken yumurtaları toplayarak Yumurta deponuzu doldurabilir; topladığınız yumurtaları sisteme satarak kÂr elde edebilirsiniz. Mağaza sayfasından satın almaya uygun hayvanlara goz atabilirsiniz.
Oyununun ilk gununde yatırım yaparak devam ettim.
300 TL yatırım ile başladım, şuan 210 TL kazanmışım yatırdığınız parayı ilk ayda amorti ediyorsunuz.

- Oyunda Para Kazanma Taktikleri: Bircok taktik mevcut olup ben en temiz olarak Keciyi tavsiye etmekteyim.
- Kayıt Olmak İcin Refli Link:
https://ciftlikzamani.com/?r=anilenis
Hediye Verdiği Hayvan - Mal - Diğer Meteryaller:
Acılışa ozel 10 gunluk tavuk
Uretim Veya Yem Deposu Minimum ve Maximum Miktarları:
Standart tavuk ciftliğinde 9 tavuk satın alabilirsiniz.
Hayvan - Mal - Diğer Meteryallerin Yaşam Sureleri
Tum hayvanlar 30 gun yaşıyor, İnek ise sınırsız yaşam omrune sahip olup; 10 gun uretiminden sonra 30 gunluk yem paketleri almak gerekiyor.
Odeme Puanı Hakkında Bilgi:
Odeme puanı bulunmuyor. Sitede yeterli yatırım var. Rahatlıkla cekim sağlayabilirsiniz.
Roi Suresi Ve Oranı:
Roi yok.
Birlik Sistemi Hakkında Bilgi:
Birlik sistemi yok.
Saatlik Ve Gunluk Bonus Miktarı:
Acılışa ozel ilk para yatırımlarında %25 bonus var.
Promosyon:
Acılışa ozel ilk para yatırımlarında %25 bonus var.
Odeme İşlemcileri:
Tum Bankalar ve Papapara
Deposit İşlemcileri:
Tum Bankalar ve Papapara
Minimum Ve Maximum Odeme Limiti:
Minimum 15, maksimum henuz bulunmuyor.
Minimum Ve Maximum Deposit Limiti:
Minimum 5, maksimum yok.
Odeme Zamanı:
24 saatten kısa bir sure icerisinde. Gunluk odeme yapılıyor. İstisnai durumlarda maksimum 48 saat.
Yatırım Yapılan Miktarım:
1000 lira
ref gelirleri
0,01 tl ile 0,04 tl arası referans kazancı olacak.
Refsizlink : https://ciftlikzamani.com/
ODEME KANITLARI