Bir suredir exit traffic icin slimspots ile calışıyordum. Odeme konusunda da acıkcası sorun yaşamamıştım.
100-200 euro gibi paralara ulaşınca parayı cekiyordum.
Orneğin :
Nisan(73.72euro) ve Mayıs(34.69euro) aylarına ait olan odeme(108 euro) 6 Haziran'da hesabıma gecti.
Aynı şekilde Haziran(123,89euro) - Temmuz(71.40euro) ayının odemesi olan 195 Euro odeme ekran goruntusunde goreceğiniz gibi sadece 123 euro yapılacak gibi gozukuyor.
Bunu yetkililere sorduğumda akıl almaz cevaplarla karşılaşıyorum. İnternet aleminde artık IQ seviyesi 10 olan insanlara dert anlatmaktan bıktım. Durumu anlatmak icin aşağıdaki ekran goruntusunu atıyorum

ve bana verdiği cevap
"minimum 200 USD yapmisiniz, ondan once 100 oldu icin
6 ay 100 USD dan sonra fatura kesilmis
ama tabiki 7 ay kesilememis cunku 200 USD ulasmadi icin sadece 72 USD oldugu icin
yarin tamara ile hal etmeniz gerek, 72 USD fatura kesemiyoruz, sadece 123,89 EUR gondere bilir . Minimum degismeden once lutfen account managersinizdan konusun, sorun o nedenle kaynaklaniyor Ama yarin tamara yarin size donecek" (SİBEL)
Odemeleri yapan Tamara ile iletişime gectiğimde kendisi limiti 200 euroya cıkardı. Madem limitim 200 olduğu icin para yatmıyor. Neden 123 euro yatıyor? Toplam miktar 200 değil ki? (yani ya hic yatmaması lazım ya da tam yatması lazım)
Tamara benim "payout" limitimi kendisi daha bugun yukseltmiştir. Limitim zaten 200 olsaydı 123 euro neden hesabıma yatsın? Mantık hatasını goruyor musunuz? (Ben odeme limitimi 500'den 100'e duşureli tamı tamına 18 gun oldu. Bu durum olduğunda bana mail geliyor 18 gun once burada geldiği gibi.

Şimdi de diyorlar ki " fatura 123 euro olarak kesilmiş o yuzden duzeltemiyoruz"
E madem oyle sabah 123 euro gelmesin, cunku her işlemde banka 25 euro (evet yanlış duymanız 25 euro) komisyon kesiyor. O yuzden ben toplu cekiyorum diye acıklama yaptığımda odemeyi iptal etti. Fatura kesilmemiş miydi?
Kısacası minimum 100 euro olduğunda odeme yap seceneğini işaretlemiş olmama rağmen bana biriken paramın hepsini gondermiyorlar. 72 euro onlar istediği icin onların kasasında kalıyor. Gelirler duştuğu icin reklamlarını kaldırmıştım. 70 euroyu 100 euroya tamamlamak icin uğraşmayacağımdan veya uğraşıp tekrar onlarla calışmam icin odememi erteliyorlar.