Merhaba ben 17 yaşında bir lise oğrencisiyim on birinci sınıfa gidiyorum,iSTANBUL Avrupa Yakasında oturuyorum.
Ben bulunuduğumnuz aya kadar staj yeri ile ilgili araştırma yapmamıştım aklıma gelmediği icin. Okul idaresi,Tubitak icin bircok proje yaptım & program geliştirdim. Tamindir,Gezginler,İndir.com vb. buyuk indirme sitelerine ufak programlar yazıyorum. Benim sanal da dukkanım gibi gorduğum bir sitem var www.akisweb.com 2 ortağım ile beraber orda hem hosting,yazılım,web tasarım ve programlama gibi bircok hizmet sağlıyoruz.Ancak bizim aramızda hep bir iletişim sorunu oldu cunki toplanıcak bir catı yoktu.Tabikide birbirimizin evine giderek bazı şeyleri hallettik ama en buyuk sorunlardan birisi ise bu oldu.
Benim icin paranın hic bir onemi yok benim icin onemli olan ekip calışması,ruhu,desteği,saygı,dostluktur.
Staj yapıcağım yerde Girişimcilik faaliyetlerinde bulunabileceğim,Yeni şeyler oğrenebileceğim, Programlama ve yazılım geliştirme yapabileceğim, arkamdan destek cıkabilecek bir yer olması benim icin onem arz etmektedir.Ayrıca okuduğumuz lisede kısıtlı imkanlarla ilkler gercekleştirdik.Turkiyede ilk kez bir stem-maker tubitak fuarı actık akran eğitimi veren,haberlere de cıktı zaten.Şu adresden takip edebilirsiniz = https://www.facebook.com/sultangazimtal/
Bildiğim diller: Html,Css,Php(Temel),Javascript,Jquery,Bootstrap,C# (En iyi olduğum ve en sevdiğim dil),C+[temel)
Ayrıca Photosop ve Seo da yapmaktayım.
Her programcının istediği gibi uygun ve" işte ben bu ortamda cok iyi kod yazarım,burası benim yerim artık, cok etkileyici" kadar olmasa da bu havayı estirebilecek yer olması gerekir.Cunki biliyorsunuz programlamıcılar genellikle icine kapanık olurlar bunu iyi duşunmek gerekir.
FACEBOOK
İNSTAGRAM
Saygılarımla.
Emre C.
Staj Yeri Arıyorum
İş Arayanlar0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- Staj Yeri Arıyorum