arkadaşlar ben bu siteye forum sayfalarından tanımıştım birkac arkadaş bu siteye guvenmediklerini soylemişlerdi. birkac gun sonra site sahibi bir acıklama yaparak guvenilir olduklarını iddia ettiler. bende guvenilir diye bu siteye uye oldum. ancak uye olduğuma pişman oldum.
bir hafta once birinci sıradaydım. beni rakiplerim gectiler. gectikten sonra yarışmaya yeni sorular eklendi. daha sonra 200 den fazla arkadaşıma siteyi tavsiye ettim. ve 20 defa daha yarışma hakkı kazandım. yine cabaladım 1.sıraya yerleştim. yine baktım beni yine aynı kişiler yine aynı 5 kişi gecmiş gectikten sonra ise işin ilginc yanı yarışmanın bitmesine 10 saatlık bir sure kalmış olmasına rağmen siteye 50 yeni soru eklemişler.
yani ne zaman one gecsem beni gectikten sonra siteye yeni soru ekleyip duruyorlar.
BEN BU SİTEYE GUVENMİYORUM. SİZEDE SİTEYİ TAVSİYE ETMİYORUM. BOŞUNA PARA VERİP MTRİX PUAN ALMAYIN.
AYRICA MTRİX PUAN ALIP CEKİLİŞE KATILAN VE HAZIR KARTTAN HEDİYE VE KİTAP KAZANAN KİŞİLER BENİ GECEN KİŞİLER. YANİ HEP AYNI KİŞİLER SİTEDE ROL ALIYORLAR.

SİZİN DEDİKLERİNİZ DOĞRUYMUŞ BU SİTEYE GUVEN OLMAZ. BUNLAR NOKİA 2100 DEĞİL Bİ .OK BİLE VERMEZLER.

SAHTEKAR SİTE DEDİĞİN BOYLE OLUR İŞTE HELAL OLSUN SİZE BE....