Merhaba arkadaşlar, ben can 19 yaşındayım İstanbul pendik'te yaşıyorum. Daha oncesinde calıştıgım hosting firmasından ayrıldım ve yeni firmalara yelken actım

Kendimden kısaca bahsedersem yukarıdada iletmiş oldugum gibi 19 yaşındayım İstanbul Pendik'te yaşiyorum. Bir cok alanda uzmanım bunları sırasıyla soylemek gerekirse.

Linux ( Orta Derecede ) - cPanel ( İyi Derecede ) - WHM ( İyi Derecede ) - Web Security ( İyi Derecede ) - Server Security ( İyi Derecede ) - PHP ( İyi Derecede ) - HTML / CSS ( İyi Derecede )

Daha once nerelerde caliştigimdan bahsedersem, Daha once bir hosting firmasında ust duzey yoneticiydim fakat firmanın el değişmesi ve artık yavaş yavaş firmanın iflas etmesi sebebiyle kendi tercihim ile ayrıldım. Daha sonrasında bir danışmanlık şirketinde bilgi-işlem departmanında yer aldım burada gayet memnundum fakat şirketin işlerini buyutup başka yere taşınması ve bana uzak kalmasından dolayı şirketten ayrıldım..

Hangi departmanlarda calişabilirim derseniz, Benim icin en ideal departman muşteriler ile ic ice olacagım departmanlardır. Teknik destek, satiş v.b departmanlar herzaman ilgi alanım olmuştur. Aynı zamanda firmanın blog hesabı var ise egitici bilgiler yazmayada hazırım, aynı zamanda şunu kesin belirtmek isterim şirket istanbul anadolu yakasında ise bir sorun yaratmaz fakat şehir dışı ise freelance yani uzaktan destek sistemi ile calişabilirim ve eminim ki uzaktan destek ile şirket bunyesinde daha fazla calişabilirim. Normal bir gunluk yaşantımda 12 saatten fazla internet başındayım bu calişmanın aynısını ilgili şirkete yansıtacagımdan şupheniz olmasın. PHP Alanında şuan hem legal - hem illegal olarak kodladıgım bir tools'u sizlere gosterebilirim.

Tamamen tarafımca kodlanmıştır. Genel olarak yazdıgım yazılardada belirtmiş oldugum gibi kısacası bu benim eğer ciddi anlamda calişabilecegim bir firma var ise on goruşme yapabiliriz. Ucret beklentisine değinirsem calişacagım departmandaki ilgili arkadaşların aldıgı ucret ne ise benim icin uygundur.

İletişim ;

Web : www.turkteam.org - safe-linux.net - uzman-tasarim.net
GSM : 05423767450
Facebook : /omustu