* 1000 copy-paste 15tl sadece vbulletin forumlar icin gecerlidir.
* Diğer forumlara fiyat 20tl dir.
* Wordpress siteye 25 tl dir.
* Urun ekleme 1000 adet 25 tl dir.
* Film ekleme 1000 adet 25 tl dir.
* 100 forum tanıtımı 10 tl dir.
Not : Bu fiyatlar sadece ustte belirtilen site yazılımları icin gecerlidir. Buna benzer olupta farklı istekler icin farklı ucretler verebilirim.
* Referanslarım oldukca fazladır.
* Odemeyi iş bitiminde alırım.Banka ya da paypal olarak.Mobil odeme sadece vodafone kabul ediyorum.
* Vbulletin forumlarda kopyaladığın yazıyı resimlerle alan editor eklentisinin kurulu olması gerekir.Aksi durumda fiyat diğer forum kategorisinde verilir.
* Post girişi biterken siteye yeni konu acma suresinin benim hızıma gore duzenlenmesi gerekir.Aksi takdirde işi yapmam.
* Siteniz uyelik onay istiyorsa bunu kaldırmanız ya da uyeliklerimin sizin tarafından aktifleştirilmesi gerekir.
* Wordpress siteye resim yuklenecekse 1000 adet icin +5 tl uygulanır.
* Wordpress siteye tag yani etiket girilecekse 1000 adet icin fiyat +5 tl uygulanır.
* Wordpress siteye başlıklar ozgun girilecekse 1000 adet icin fiyat +5 tl uygulanır.
* Yukarıda yazılan wordpress siteye ait +5 tl uygulamaları forumlar icinde gecerlidir.
* Yukarıda yazılan wordpress siteye ait +5 tl uygulamaları urun ve film ekleme siteleri icinde gecerlidir.
* Makale işi yapmıyorum.
* Ozgunleştirme yapmıyorum.
* Yorum işi genelde yapmıyorum hangi site olduğuna bağlı.1000 yorum 25 tl dir.
* Aktifleştirme hizmeti vermiyorum.
* 1000 uyelik acma aktivasyonsuz fiyatım 10 tl forumlar icindir.
* Onaylı mynet maili acma fiyatım 1000 adet icin 50 tl dir.
Referanslarım mevcuttur. Skype adresim webmaster_291 dir. İşini bilen ve duzenli yapan, işi alıp bırakmayan, işi alır almaz para isteyen insanlardan değilim. Duzenli işler tercihimdir.1-2 liralık işler yapmıyorum.
1000 c-p 15tl
İş Arayanlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- 1000 c-p 15tl