Referans kazanabilmek adına, ilk 5 muşteriye 3000 karaktere kadar %50 indirim uygulanmaktadır.
Kalan: 4
Selamlar,
ODTU'de muhendislik okuyan bir oğrenciyim, 2007 girişliyim. Mezuniyet hayırlısıyla 2015. Bugune kadar aldığım İngilizce eğitiminden ve tecrubelerimden bahsedecek olursam:
2007-2008 arası İngilizce hazırlık sınıfında okudum ve upper-intermediate seviyesiyle lisans eğitimine başladım. Lisans eğitiminde 2 adet temel, 1 adet de akademik sunuma dayalı İngilizce dersi aldım. Bu 3 dersten de harf notum BA (80-85/100) Bilmeyenler icin soyleyeyim, ODTU'nun eğitim dili İngilizce. Dersler, odevler, raporlar, sunumlar, projeler vs. hepsi İngilizce olarak hazırlanıyorlar ve bu yuzden yazılı İngilizce'yi aktif olarak kullanıyorum. Uluslararası organizasyonlarda (ECSS 2010 Antalya, Modern Pentatlon Dunya Şampiyonası 2011 İstanbul, Modern Pentatlon Avrupa Şampiyonası 2010 Edirne ...) gonullu cevirmenlikler yaptım.
Ne Tur Ceviriler Yapıyorum?
Oncelikle terminolojisine hakim olmadığım konularda ceviri yapmıyorum (hukuk, tıp, finans vb.). Boylesi bir konuda ceviri yapmam hem sizin işinizi sekteye uğratır, hem de ben gozunu para burumuş biri olurum. Hem ben ek bir gelir elde edeyim, hem de sizin işiniz guzel yapılsın. İletişime gecip ceviri metnini gondermeniz durumunda ceviriyi hakkıyla yapıp yapamayacağımı konuşabiliriz.
Alt yazı, haber, guncel makale, hikaye, Wordpress tema vb. cevirileri genellikle kabul ederim.
İş Alım Sureci Nasıl İşler?
Cevirisini istediğiniz metni gonderirsiniz, incelerim. Başarılı bir ceviri yapabileceksem size bir ucret cıkartırım ve teslim tarihi belirtirim. Teslim tarihinden once ceviriniz size gonderilir, aksi takdirde ucretin %50sini alırım. Ceviriye başlamadan once metni parcalara bolerek okur ve anlarım. Kelimelerin doğru karşılıklarını araştırır ve bir kenara not ederim. Ceviriye başladıktan sonra, sipariş esnasında talep etmeniz durumunda size "Şu kadarı bitti, şu kadar kelime kaldı, tahminen şu gun biter" diye gunluk durum bildirimi yaparım. Ceviriyi bitirdikten sonra imla, noktalama ve anlam butunluğu acısından her iki dildeki metni de yine parcalara bolerek okurum. Herhangi bir sorun tespit edersem duzeltirim ve cevirinizi belirttiğim teslim tarihine kadar sorunsuz bir şekilde size gonderirim.
Ucret Ne Kadar?
Ceviri piyasasında baz alınan miktar, Microsoft Word kullanılarak belirlenen boşluksuz 1000 karakter uzerinden cıkartılan birim ucrettir.
Boşluksuz 1000 karakter ceviri icin ucret 10 TL'dir. İşin niteliğine, muşteri tarafından verilen sureye, orijinal metnin konusuna gore birim ucrette 1-2 TL'lik artma ya da azalma olabilir, sipariş esnasında bu durumu size bildiririm. 5000 karakter ve uzeri icin indirim uygulayabilirim.
Ucret iş başında alınır. Eğer isterseniz, iş sonunda cevrilmiş metnin %10-20'lik bir kısmını size gonderebilirim ve beğenirseniz ucreti gonderip ceviriyi teslim alabilirsiniz. Kontrol ettikten sonra ceviriyi teslim almamanız durumunda, emeğimin boşa gitmemesi adına orijinal metni ve cevrilmiş metni farklı mecralarda kullanma hakkım saklıdır.
Odeme Yolları
İş Bankası Şans Oyunları Garanti CepBank
İş Alımı: ACIK
İletişim
İyiNetOzel Mesaj
facebook.com/canatasever
Skype (kullanıcı adı ozel mesajla bildirilir)
Coklu konu: http://www.r10.net/is-arayanlar/126...-odtuluden-uygun-fiyata-kaliteli-yapilir.html
ENG-TUR ve TUR-ENG Cevirileriniz ODTUluden Uygun Fiyata Yapılır
İş Arayanlar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- ENG-TUR ve TUR-ENG Cevirileriniz ODTUluden Uygun Fiyata Yapılır