Bir cok sitenin ve muşterimizin editorluk ve yazı işlerini yapmaktayız. Eğer sizinde makale ihtiyacınız veya siteniz icin bir editore ihtiyacınız varsa bizimle iletişime gecerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sizin belirtmiş olacağınız başlıklar veya kategoriler doğrultusunda icerikler hazırlanarak tarafınıza en kısa sure icerisinde iletilebilir.
Sitenizin bir editor tarafından duzenli bir şekilde yonetilmesini talep ediyorsanız memnuniyetle size yardımcı olabiliriz. Aylık editorluk paketlerimize goz atabilir veya size ozel bir paket hazırlanmasını talep edebilirsiniz.
Makale hizmetlerimiz ise ortalama 200-300 kelime 2-3 TL uzerinden ucretlendirilmektedir.
Ozel makale siparişlerinizi bize ileterek hızlı bir şekilde makale ihtiyaclarınızı temin edebilirsiniz.
İletişim :
Tel : 0553-394-93-36
Skype / Mail : [email protected]
R10 : pm
Odeme : İşbank
Konumuz kampanyalıdır ve stoklarla sınırlıdır.
Not : İceriklerinizin girildiğinde anlık olarak tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılacaktır.

Bazı referanslarımız :
systurk' Alıntı:
Teknomag devamlı calıştığımız sıkıntısız, durust, işinde gercekten iyi, temiz iş cıkartan arkadaşımızdır.Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmamıştır kendisi.Duzgun ve guvenilir calışma arkadaşı arayanlar işinde temiz iş isteyenler bence calışmalısınız
Genişletmek icin tıkla ...
systurk' Alıntı:
teknomag ile 2aydır calışıyoruz sıkıntımız yok işini kaliteli yapan temiz editorlerden.3. ayımıza da bugun başladık kaliteli durust guvenilir editor arayanlar gonul rahatlığıyla calışabilir
HostAnadolu' Alıntı:
Devamlı calıştığım , sevdiğim, durust, calışkan bir kardeşim
Emanet edin işinizi ve sonra ASLA aklınızda kalmasın. Daimi calışılacak nadir kişilerden biri...
Şiddetle tavsiye ediyorum.
xyzh' Alıntı:
site guncellemesi icin ilk anlaşma kapsamında sorun yaşamadım calışılabilenecek telefonuna bakan bir kişi....
buryal' Alıntı:
Teknomag ile anlaştık. Kendisi kısa surede guven verdi. Bende web sitemi ona emanet ettim. Umarım hayırlı bir iş olur.
GoogleMonster' Alıntı:
Enes bey ile editorluk icin anlaşıldı, durust ve acık sozlu bir insan. İşini iyi yapacağına inanıyorum hayırlısı ile yarın başlayacağız.
mangist' Alıntı:
1 aylık editorluk işi icin anlaşılmıştır. İgili, cozum ureten bir arkadaş.
MaviOkyanuSs' Alıntı:
Selamun Aleykum
enes kardeşim ile surekli olarak calışmak uzere anlaştık.
hakkımızda hayırlısı olsun. Değerli bir Arkadaşımız
Selametle..
YavuzSelim' Alıntı:
29 Eylul'de sipariş verdim ve o gun bugun her şey yolunda istediğim gibi gidiyor. İşleri iyi yapan bir ekip olduğunu soylemeden edemeyeceğim, yiğidi oldur hakkını ver
MaviOkyanuSs' Alıntı:
teknomag kardeşim ile 1 aylık anlaştık. bu 2. calışmamız. işini doğru yapan durust bir arkadaşımız. ilgisine teşekkurler
eywahmet' Alıntı:
cok atraksiyonlu olarak calışmamız devam ediyor. Arkadaş siteyi resmen benimsedi
Rumpelstiltskin' Alıntı:
arkadaşla 1 haftaya yakın bir suredir calışıyoruz. işini aksatmadan ve ozenle yapıyor. ilerisi icinde arkadaşla calışma planlarım var. kendisine teşekkur ediyorum ozeninden dolayı.
pisces' Alıntı:
Konuyu okuyan arkadaşlara hem bilgi verme hem de referans olması acısından yazmak istedim. Bir suredir, pek cok sitem icin calışıyoruz, cok memnun olduğumu soyleyebilirim. Gonul rahatlığıyla calışabilirsiniz. Siteleri kendi sitesiymiş gibi yonetmekte ve aklınızdakini hayata gecirmekte usta. Sadece iş olsun diye değil gercekten işinize yarayacak işler yapılıyor. Boyle kaliteli insanlarla calışmaktan dolayı cok mutluyum, inşallah daha uzun sureler calışırız..
BesiktASK' Alıntı:
İlgi alaka super. 125 ozgun yazı icin anlaşma sağlandı.
myload' Alıntı:
Arkadaş ile anlaşma sağlanmış calışmaya başlanmıştır.İlgili ve ozenli iş yapmakta
alperen3535' Alıntı:
Arkadaşla site duzenlemesi icin anlaşıldı. İlgisinden dolayı teşekkur ederim.
Rumpelstiltskin' Alıntı:
bir aydır kendisiyle calışıyoruz işini ozenle yapıyor ve surekli bilgilendiriyor. pakedimi 1 ay daha uzattım. inş. daha da uzun calışırız
YavuzSelim' Alıntı:
Editorluk hizmeti aldım, kısmet olursa devam edeceğim. İyi calışmalar..
velican' Alıntı:
Arkadaşla ilk işimiz 20 site icin iş başlatıldı herşey tıkırında herkeze tavsiye ederim arkdaşı surekli online ve işini en iyi şekilde yapıyor eline sağlık.
by_karahan' Alıntı:
Platin paket alındı, oldukca kaliteli iş cıkartıyor, herkese tavsiye ederim.
BesiktASK' Alıntı:
100 makale siparişi vermiştim, teslim alındı. Yazılar gayet iyi, tavsiye ederim.
webmanager' Alıntı:
Makaleler alınmış odeme yapılmıştır, tavsiye ederim.
seoizmir' Alıntı:
mukemmel hizmet , profosyonel yaklaşım cozum odaklı muşeri ilişkileri yonetimi ... etkilenmedim desem yalan olur bundan sonra beraberiz
by_karahan' Alıntı:
50 adet makale alınmıştır, oldukca kaliteli bir iş ortaya cıkmış, cok teşekkurler !
RoxiRox' Alıntı:
Silver paket alınmıştır.
Kendi cok anlayışlı biri ve işini severek yapan bir arkadaş.
Teşekkurler herşey icin.
hrngndz' Alıntı:
platin paket siparişi verilmiştir. makaleleri gordukten sonra kalitesi hakkındada yorum yapacağım cok ilgilendi sağolsun enes bey