Ben Avast Ultimate securty kullanıyorum. İcinde Avast passwords var ayarlardan acılıyor. Onu kullanıyorum gayet guzel calışıyor ama Android ve IOS'ta kullanmak icin desteği kaldırılmadan once indirmeniz gerekiyor. Ben telefonuma indirdiğim icin bende yuklu. Benim sorum, koruma olarak Kaspersky'ı mı onerirsiniz? Yoksa Avast'ı mı onerirsiniz? Aralarında 50 TL fark var. Avast lisansımın suresi bitince ne yapacağımı tam bilmiyorum. Karşılaştırdığım surumler Avast Ultimate ile Kaspersky Total Security. (Avast Ultimate 50 TL daha az ama aynı zamanda sınırsız VPN, cihaz temizliği icin cleanup Premium ve antitrack uygulamasını barındırıyor. Kafamda sorular var cevaplarsan cok sevinirim. Ve Kaspersky gunluk 300 MB veriyor ama Avast sınırsız bir bicimde veriyor herhangi bir sınırlaması yok.)

Guvenlik olarak ben hep Avast kullandım yıllardır. Kaspersky'ın bana verdiği linsansıda kullandım. Ama aralarında fark ne kadar bir bilginiz var mı? Eğer Kaspersky daha iyi ise lisansım bitince ona gececeğim eğer Avast iyiyse lisansımı yenileyeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim.