Merhabalar Arkadaşlar;
Sizlere tanıtacağım site henuz 20 gunluk bana gayet başarılı geldi, iceriği şoyle odeme ve cekim btc olarak guncel kurdan dolar olarak alıyor, dolar olarak odeme yapıyor. btc duşmuş cıkmış bizleri etkilemiyor.
Site yatırımları al-sat ( trade ) yaparak katladıgını belirterek ayrıca anasayfada buna kanıt eklemektedir.
Bitcoin cuzdanı girerek uyelik gercekleştiriyoruz, iceriğindeki paketlerden kendimize uygun olan bir pakete gore Wallet kısmında otomatik cuzdan cıkıyor ve odemeyi bu cuzdana yapıyoruz, site kendisi sizin gonderdiğiniz btc değerine gore otomatik paket alımı gercekleştiriyor.
Sitede uluslararası MARKET iceriği var bu olay benim cok hoşuma gitti, bende 3dmax tasarımlar yapıyorum diye ekleme yaptım ama ana konusu orneğin bir ciğkofteci market eklemiş, ben gidip dukkana bana bir porsiyon ciğkofte verirmisin diyorum ve ciğkofteciye kac dolar ise gonderim yapıyorum, dukkan sahibide anında cekilebilir kısmından btc olarak cekim gercekleştiriyor.
Her hafta ilk 15 en cok yukleme yapan kişilere yukleme yaptıgı miktarın uzerinden extra %5 komisyon vermektedir.
minimum yatırım 5$ max paket 500$ mevcut ancak ben 610 dolar yaptım kendisi 610 Ths olarak kazım hızı ayarladı otomatik kazanca gecti.
referans konusu cok guzel, paketlere gore referans gelirleri mevcut, min %2 iken max %10 kadar vermekte, verilen ref gelirler 365 gun yani yıla oranla kar marji ile 3 katı ile veriyor. yani %30 gibi bir ref geliri almış oluyoruz aslında.
minimum para cekme 5 $ max yok- rio vs yok - invest iceriği var cekmek istemez yatırım yapmak isterseniz 1$ bile yatırım yapabilirsiniz.
btc cekim ucreti almıyor site sizlere net odeme gonderiyor dolar olarak.
Ben yaklaşık 4-5 gundur uyeyim gunluk kazancım 4,5 $ ortalama 1 gunde bir gibi 5 dolar cekim yapıyorum ve anında hesaba geciş yapıyor gayet hızlı.
Sitenin İletişim Adresleri (Facebook,twitter,whatsapp vs gibi.): https://t.me/tetherminer
Site Acılış Tarihi:16.08.2018
Yatırım Planları:
Spoyler

Roi Suresi Ve Oranı: 4 ay amorti
Var İse Saatlik Ve Gunluk Bonus Miktarı: Yok
Odeme İşlemcileri: Bitcoin
Deposit İşlemcileri:Bitcoin
Minimum Ve Maximum Odeme Limiti: 5$ maxi limitsiz
Minimum Ve Maximum Deposit Limiti: 5$ maxi limitsiz
Odeme Zamanı: İstediğiniz zaman anında
Yatırım Yapılan Miktarım: 610$
Referans Kazancları: %2 ile %10 arası