Merhabalar oncellikle okulların yaz tatiline girmesi sebebiyle evde bilgisayar başında boşa vakit gecirmemek icin bazı işler yaparak kendimi geliştirip kucuk miktarda harclık cıkarmak istiyorum.
Ozelliklerim ;
Her turlu iş teklifine acığım ve aşağı doğru incelersiniz anlayacaksınız. İşlerimi gunluk,haftalık,aylık olarak alacağım. Kesinlikle yazım kurallarına dikkat ederim. Ev ortamında yapacağım işlerinizi. Verilecek iş uzerinde pratik yollar arayarak iş zamanını en az surede bitirme gayreti gosteririm. İstediğiniz sure zamanında bitirilir. Yapabileceğim işler ;
Firma rehberlerine firma ekleme, Makale yazarlığı Haber sitelerine haber ekleme, İcerik,film, haber, makale ozgunleştirme, İstediğiniz her yere yorum yapma ( ozgun olarak ) E-ticaret sitelerine urun ekleme, İlan sitelerinize ilan girişi, Forumlara tanıtım yazısı olarak konu acılır,
Not :
Herhangi bir sizin iş teklifiniz var ise listede belirtmediğim eğer yapabileceğim seviye uzerinde ise değerlendiririm.
Ucretlendirme ;
Kesinlikle bana siz teklif verin diyerek gelmeyin,iş sizin işiniz ve eleman benim bu durumda sizin teklif yapılmanız gerekiyor.Teklifler yapıldıktan sonra az yada cok diye belirtilir.
İletişim ;
Mesaj atınız ve msn adresimi isteyiniz , eğer yoğunluk olursa buraya msn adresimi yazacağım.
Odeme Secenekleri ;
Paypal
- YapıKredi ATM
- YapıKredi EFT
Her Turlu İşi Yaparız!
İş Arayanlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- Her Turlu İşi Yaparız!