herkesin bildiği gibi buyuk umutların bağlandığı ebilgi fos cıktı bana bir sms 2 mail geldi ebilgi nin yardım koşesinde soyle yazmışlar!
'''Sistemimizle ilgili herhangi bir probleminiz olursa ya da desteğe ihtiyacınız olursa lutfen aramaktan cekinmeyin. Bize telefon edin ya da email gonderin, biz de size yardım etmek icin yapabileceğimizin en iyisini yapalım.
Email: [email protected] '''
niye gelmiyo diye mail cektim 1,2,3,4 derken bir haftadır cevap gelmedi 2. maili cektim cevap yok dun 3. cektim ağızıma ne gelirse soyledim ayrıca arama.cc de kilerinide yazdım birkac site eklemiştim siteler uygun oldukları halde kabul edilmemiş aynı siteleri birdaha denediğimde hepsi kaydedilmişti sinir kupune dondum 5 dakika gecmedi cevap geldi cevap ise guldurucu '''herşey yardım bolumunde yazıyor'' oldu sadece bu kadar yani
yazdıklarımla alakası yok arama.cc ve ebilgi uyelerini [email protected] [email protected] ye bolca mail atmaya davet ediyorum bizlere cevap versinler bu yaptıkları icin herkes o kadar uğraştı referans bulmak icin ama ele gecen hicbir şey
Arama cc ve ebilgi ve de celiknet
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Arama cc ve ebilgi ve de celiknet