Son gunlerde forumda işsiz ve maddi sıkıntı cekenleri gordum ayrıca bu taktiği 3-5 kişi biliyor ve piyasayı somuruyor bunun icin bu konuyu acma gereği duydum. Ve bu taktiği bir cok arkadaşım uygulayarak halen daha ekmeğini yiyor. Asla cimri yada farklı bir insan olmadığımız icin paylaşma gereği duyduk, 100 kişi bu taktiği uygulasa yine herkes rızkı kadar yiyecektir. Sadece Bir Dua Etmeniz Yeterlidir.
Ve Primcilere Fırsat Vermeyin... Sizde Ekmeğinizi Koşturun.
Turkiye teknolojik olarak gelişmek zorunda sizlerde kendinizi bu yolda adım atarak bulabilirsiniz
Oncelikle Nedir Bu Metin2 Pvp, Knight Pvp?
Populer Olan Bir Oyunun Sanal, Cakma Halidir.
Nasıl Zengin Olacağım?
Yapmanız gereken bir metin2 pvp yada knight pvp kurmak.
Hayelinizdeki sunucuyu, serveri kurduktan sonra iş geldi reklama
(En Onemliside Bu Zaten)
Nasıl Kuracağım?
Herhangi bir bilişim ile calışın yada sunucu kiralayıp kuran birinden yardım alın bir kac aya pişersiniz zaten
Ya heklenirsek?
Genelde dgn veri merkezi ile calışın kesinlikle saldırı almaz ve sunucularınız zarar gormez diğer veri merkezleri zaman kaybıdır ona gore
Alıntıdır
Yasal Mı?
Elbette Verginizi Odedikten Sonra Kimse Ağzını Acamaz!
Reklam Nasıl Yapacağım?
Facebook, en unlu mmorpg forumları ve instgram dilerseniz youtube'a reklam vermeniz (sadece 1 hafta reklamı baskılayın yeterli oluyor)
Nasıl O Kadar Para Kazanılacak Ki?
Oyunu actık sitemizi her şeyimizi hazırladık.
Reklamımızı da yaptık tamam? Buraya kadar her şey normal.
Şimdi yapacağınız taktik şu markette satacağımız orneğin (metin2: siyah celik, muharrebe, zehir kılıc duşurme droplarını kısacağız).
Daha sonra item alışveriş sitelerinde illegal hesap acıp oyun parası ve item satışı yapacağız bunun yanında nesne marketimizde yaptığımız satışlar ile x2 katına cıkaracağız orneğin 100 kişilik anlık bir server 1 ay felan suruyor sezonluk sonucta 1 ay sonra oyun tadı kacıyor ve bitiyor rızkınız varsa 1 ayda 40 50 milyar evet yanlış duymadınız 100 kişi sayesinde kazanabiliyorsunuz deneyin gorun en az 20 milyar.kaldıracaksınız kaliteli sorunsuz bir server kurarsanız.
Taktik Var mı Başka?
Evet var lonca yani klanlara yardım yaparak oyununuzu daha kalabalık hale getirerek rekabeti arttırın onlara da biraz para koklatın orneğin 20 kişilik lonca her birine 50-100 tl gibisinden oyunda da biraz yardım yaptınız mı tamamdır boylece diğerleri onları oldurebilmek, ve rekabet edebilmek adına size para yatıracaktır boyle kısır bir dongu sonra 2-3 ay dinlendikten sonra tekrar geri donuyoruz ozlediniz mi gibisinden yazıp onları tekrar oyununuza davet ediyorsunuz ve 1-2 sene icerisinde sizde kolay yoldan para kazanıp zengin oluyorsunuz.
Giderler Ne Durumda?
1 Haftalık Giderler Baz Alınmıştır
Facebook = 100 Tl (Ortalama 100bin Etkileşim)
Youtube = 500 Tl (Ortalama 200bin İzlenme)
İnstgram = 200 Tl (Ortalama 150bin Goruntuleme)
Forumlar = 250 Tl (Ortalama 50bin Tık)
En Az 16 Gb Sunucu (Ortalama 200 Tl Aylık) - Koruma Dahil Bursa/Dgn
Site Hosting Felan (50tl Tek Seferlik)
Gibi gibi evet bu kadar basit. 1. 1.5 tl bir butce ile 20 - 50 milyar kazanma şansınız tamamen size ait. Evet kardeşlerim kendinizi buralarda geliştirerek
hem maddi hemde beceri olarak yuceltebilirsiniz.
Cevremde cok kişi luks daireler, arabalar aldı. Ve kimseye bu taktiği anlatmıyorlar ve insanları korkutuyorlar cok kolay şekilde sizde deneyin ve gorun.
Aylık 50 bin TL'ye kadar kazanma fikri
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- Aylık 50 bin TL'ye kadar kazanma fikri