İstanbul'un Gungoren ilcesinde bir şahıs eski kız arkadaşının korkulu ruyası olarak dehşet sacıyor. Annesiyle yaşayan Gonul D. 5 yıl once Haşim K. ile tanıştı. Birlikteliklerini evlilikle devam ettirmek istediklerinde ailesini de yanına alan Haşim K., Gonul D.'nin evine kız istemeye geldi. Kız isteme sırasında ailenin konuşmalarını beğenmeyen anne Asiye D. kızını vermeyeceğini bildirdi. Bunu kabullenmeyen Haşim K. eski kız arkadaşı ve aileyi surekli rahatsız etmeye başladı. Defalarca kapıya dayanıp camları kırdığı, pencere korkuluk demirlerini kesip, zorla iceriye girdiği ileri surulen Haşim K. icin şikayet uzerine uzaklaştırma kararı verildi. Gungoren'de eski kız arkadaşının kabusu oldu Nacakla tehdit etti Karara rağmen durmayan Haşim K., gecen pazar gunu nacakla pencereye gelip, tehditler savurdu. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. "Anlattıklarından biraz midem bulandı ben de geri cekildim" Yaşadıklarını anlatan anne Asiye Dincer, "Bu kişi yaklaşık 5 sene once kızımla bir arkadaşlığı oldu. Evlenmeyi duşunuyorlardı. Cocuğun ailesi istemeye geldi. Anlattıklarından biraz midem bulandı ben de geri cekildim 'Kızımı size vermiyorum' dedim. Bu şahıs kızımın peşini bırakmıyor, kızımı her seferinde tehdit ediyor, 'Gelmesen anneni oldururum, kardeşini kacırırım, kardeşini yok ederim' diyor. Benim camları kırdı annesi taktırdı.

Yine gecen pazar akşamı camı kırdı. Kızımı alıp goturuyor bırakmıyor. Kızım, 'Sen adam olmuyorsun, calışmıyorsun, etmiyorsun' diyor ama lakin halen kızımın peşinde. Acaba bu akşam gelecek mi? Acaba kızıma zarar verecek mi? diye duşunmekten bıktık. Camı kırıyor, demiri kırdı, cekiyor evime giriyor. Camdan giriyor, kapıdan cıkıyor. Biz polisi arayana kadar kacıyor. Biz burada her gun olay yaşıyoruz. Polis bunla baş edemiyor. Biz baş edemiyoruz ki, polis etsin. Ya o bizden birini alacak ya da ben onun canını almak zorundayım. Hic kimsemiz yok, biz ortada kaldık. Orakla camdan elini iceri sallıyor. Gonul'e 'cık' diyor, Gonul 'gelmiyorum istemiyorum, git nefret ediyorum senden' dediği halde, bizim evimize kesici aletle saldırıyor. Komşum olmasa o gun belki benim, belki kızımın cenazesi cıkacaktı." dedi. DHA'nın haberine gore, gozaltına alınan Haşim K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.