Haziran ayında (belki bilenler vardır yazım duruyor) inen bir dosya yuzunden bircok hesabım saldırıya uğradı. Instagram'ım, YouTube'm Roblox hesabıma girilmeye calışıldı, hatta YouTube ve Instagram hesabımda telifli şeyler paylaşıldığı icin iki hesabım da duştu. Bu olaylar ustune ben hemen format attım, şifrelerimi yeniledim ve Kaspersky guvenlik uygulamasına gectim Free olarak. Bu kadar olaydan sonra 2 ay falan hic saldırıya uğramadım, Eylulun başında mailime Cin uzerinden girilmeye calışıldı. Giriş başarısız oldu, tekrar şifre değiştirdim. Bunun ustune eylulun sonlarına doğru ailemle ortak kullandığımız Netflix hesabımıza Uganda, Hindistan gibi ulkelerden GİRİŞ yapıldı. Bu girişlerin VPN olduğunu duşunmuyorum acıkcası, cunku Netflix'in dili sanırım Uygurca oldu. Her neyse, bunlardan sonra 2 gun once yine hesabımıza giriş yapıldı ve bu kez kartımdan (Mastercard/Papara) hesabımdan 39,41 TL'lik bir cekim yapılmaya calışıldı. Sadece icinde 7 TL olduğu icin cekim yapılamadı. Netflix'i aradık, guvenlik ayarlamaları yaptılar ve kartımın karşı tarafta olduğu, acilen değişmesi gerektiği hakkında bir soylemde bulundular. Haklı buldum, bir o kadar da tuhaf buldum. Arkasından hemen Papara'yı aradım, olayları anlattım ve durumun olası olduğunu, kartımı iptal etmemi ve isteğe bağlı yeni kart sipariş etmemi soylediler. İptali gercekleştirip Papara'yı sipariş ettim. Şimdi sizlere sorum, bize modem virusu falan mı girdi? Yoksa ailemden kaynaklı bir virus mu? Benim telefonumda ve bilgisayarımda Netflix yuklu bile değil, yalnızca tablet ve ailemin cihazlarında yuklu. Onlarda da benim mail, kart gibi bilgilerim yok.