İyi gunler,
Gelir.online olarak sizlere internetten para kazanma sanatı ile ilgili icerikler oluşturmaya başladık. Bu hususta ilk serimiz link kısaltma siteleri.
Forumda bu konuda pek cok kaynak verilmiş olabilir ama biz cok fazla goz onunde olmayanları da dahil ederek bir liste hazırladık.
Sizlerden ricam, aşağıda listelenen link kısaltma siteleri hakkında olumlu olumsuz goruşlerinizi, odeme kanıtlarınızı eklemeniz yonunde. Ben de bunları konuya dahil edeceğim.
Foruma uye olmayan ziyaretciler ise link kısaltma siteleri linkine tıklayarak, yorum bolumunden goruşlerini iletebilir. Uygun goruşleri konuya eklemeye calışacağım.
TR.LINK
Kayıt Linki = KAYIT İCİN TIKLAYIN
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 20 TL // ALM 4.10$ // ABD 5.57$ Odeme Yontemleri = Papara, Bitcoin, Webmoney, Banka Havalesi Minimum Odeme Tutarı = 30 TL Odeme Periyodu = Her Salı Gunu. Referans Oranı = %10 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT VAR. TR.Link Detaylı Anlatım İceriğimiz
BC.VC
Kayıt Linki = KAYIT İCİN TIKLAYIN (Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 2$ – 3$ // ALM 6$ – 5$ // ABD 5$ Odeme Yontemleri = Paypal, Banka Transferi, Payoneer, Bitcoin Minimum Odeme Tutarı = 10$ Odeme Periyodu = Her Cuma Gunu. Referans Oranı = %10 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. BC.VC Detaylı Anlatım İceriğimiz
SHORTE.ST
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 1.55$ // ALM 7.16$ // ABD 14$ Odeme Yontemleri = Paypal, Webmoney, Payoneer Minimum Odeme Tutarı = 5$ Odeme Periyodu = Her Ayın 10. Gunu Referans Oranı = %20 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. SHORTE.ST Detaylı Anlatım İceriğimiz
FC.LC
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 2.5$ – 3$ // ALM 5$ // ABD 6.5$ Odeme Yontemleri = Paypal, Payoneer, Payeer, Bitcoin Minimum Odeme Tutarı = 3$ Odeme Periyodu = Gunluk Referans Oranı = %25 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. FC.LC Detaylı Anlatım İceriğimiz
CUTPAID
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 2$ // ALM 6$ // ABD 7$ Odeme Yontemleri = Paypal, Skrill, Bitcoin, Payoneer, Payeer Minimum Odeme Tutarı = 3$ Odeme Periyodu = Maksimum 6 iş gunu icinde. Referans Oranı = %30 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. CUTPAID Detaylı Anlatım İceriğimiz
EXE.IO
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 3.5$ // ALM 10$ // ABD 11$ Odeme Yontemleri = Paypal, Bitcoin, Skrill, Payeer ve Western Union Minimum Odeme Tutarı = 5$ Odeme Periyodu = 7 iş gunu icinde. Referans Oranı = %10 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. EXE.IO Detaylı Anlatım İceriğimiz
CLICKSFLY
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 3$ // ALM 7$ // ABD 10$ Odeme Yontemleri = Bitcoin, PayPal, Payoneer, Payeer, TEZ, UPI Minimum Odeme Tutarı = 3$ Odeme Periyodu = Haftalık veya Aylık Referans Oranı = %20 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. CLICKSFLY Detaylı Anlatım Henuz Hazır Değil.
CLK.SH
(Ref linkidir, bu tarz listeler oluşturmak icin desteğinizi bekliyorum.) refsiz link 1000 Trafik Kazancı = TR 3$ // ALM 6$ // ABD 9$ Odeme Yontemleri = PayPal, WebMoney, Payeer, Skrill, UPI Minimum Odeme Tutarı = 5$ Odeme Periyodu = Gunluk Referans Oranı = %25 Odeme Kanıtı = TARAFIMIZA AİT YOK. CLK.SH Detaylı Anlatım Henuz Hazır Değil.
★ Link Kısaltma Siteleri ile Para Kazanın! ★ Tum Detaylar, CPM Oranları, Odeme Metotları, Kanıtlar ★
İnternetten Para Kazanma0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- İnternetten Para Kazanma
- ★ Link Kısaltma Siteleri ile Para Kazanın! ★ Tum Detaylar, CPM Oranları, Odeme Metotları, Kanıtlar ★