Selam.
Kardeşimin İngilizce performans odevi; bir gununu belirlieyip Simple Past Tense kuralına gore yazacak. Abisinden istedi, yardım edeyim dedim.
İnternetteki ceviri siteleri pek sağlıklı değil. İngilizceyi iyi bilen birisi vereceğim gunluğu cevirsin istiyorum.
Kod:
Sabah 7.30'da kalktım. Dershaneye gitmek icin 8'de durağa gidip servise bindim. Ders 8.30'da başladı. İlk iki ders Fen ve Teknoloji işledik. Daha sonra sırasıyla İngilizce, T.C İnkılap tarihi ve yine İngilizce işledik. Dershane 12.50'de bitti. Arkadaşlarımla mac oynamak icin halısahaya gittik. Mac 14.00'da başlayacaktı ve 1 saat boyunca bizden onceki macı izledik. 14.00'da başlayan mac 15.00'da bitti, mac guzeldi. Yorgun bir şekilde otobuse bindim. Eve geldiğimde saat 16.00'a yaklaşıyordu. Biraz dinlenip duşa girdim ve 17.00 civarı duştan cıktım. 17.00-18.30 arası bilgisayarın başındaydım. 18.30'da babamın yanına gittim. 19.00'a kadar arkadaşlarıyla oturduk. 19.00'da Trabzonspor - Galatasaray macını izledik. Eve geldiğimde saat 21.15 idi. 21.30'da yemek yedim. 22.00'da yattım.
Yapamadığınız, olmayan yer varsa soyleyin, duzeltmeye calırız.
Teşekkurler.
Onemli bir TR-ING cevirisi
Çeviri İşleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Çeviri İşleri
- Onemli bir TR-ING cevirisi