clickxchange.com > cok kazanıyorum burdan. 5. aydayım 1000$ ı gecmek uzereyim. 700$ a yakın bir kısmın cek ile aldım. paso click e calışıyorum. iyi veren yerler kısa surede iptal ediyo beni. bazende 10 cent veren bi yer buluyorum aylarca devam ediyorlar benimle calışmaya. neye gore iptal ediyor otekiler anlamıyorum.

affili.net > şu webmasterplan. hakkaten durust adamlar. beni uyelikten attılar ama paramıda gonderdiler şimdi yine uyeyim.

compactbanner > tek kişilik dev ordumu diyim ne diyim. bir adam yonetiyor sanırım burayı. 2 ayda kazandığım 187$ ı ne buyuk zahmetlerle aldım. tam 5 defa yolladı adam ceki nerdeyse kanka olacaktık . artık kullanmıyorum cunku reklamların acılması 30 saniye filan suruyor. saybyebye.net ile aynı kadro desem yanlış olmaz. hatta aynısı.

cj.com > herkesin malı goturduğu ama benim tek kuruş alamadığım en buyuk firma cok param gitti burda Allah belalarını versin.

bride.ru > bakalım deniyoz. gonderirler heralde.

adpowerzone.com > cpm e 4$ ... imneler pop-up ları az sayıyor ama olsun. 50$ ı gectim bekliyorum. burayı kullanan buyuk siteler var. heralde gonderirler.

daha surusune bereket var boyle ama cxc ve affili yi tek gecerim cok baba firmalar bunlar.

icq dan gelinde iice bilgi paylaşımı yapalım > icq : 140238