Arkadaşlar uzun zamandan sonra merhaba..
İstanbul Anadolu Yakası Kartal ' da bulunan ofisimize bizimle calışcak takım arkadaşları arıyoruz. Oncelikle belirtmek istiyorum ki, bu ilan yetiştirilmek uzere eleman icin acılmamıştır.
ASP Yazılım Uzmanı
ASP Yazılım diline hakim,
Tek başına proje ortaya cıkartabilecek,
ASP ile yazılmış, Web sitesini yonetebilecek, geliştirebilecek,
Tam zamanlı 4 calışma arkadaşı arıyoruz.
Maaş ; 1.500 TL ila 4.000 TL arasındadır.
Grafiker Web Tasarımcısı
Grafik konusunda tecrubeli, banner yapabilecek,
PSD ile web tasarımı hazırlayıp bunu CSS şekline getirecek
Tam zamanlı 1 calışma arkadaşı arıyoruz.
PHP Yazılımcı
ASP ile yazılmış bir sistemi PHP ' ye cevirecek,
Bu sistemi stabil olarak calıştırabilecek,
Altında kadro kurabilecek,
JSON ve Web socket konularında mutlaka tecrubeli
Flash Uzmanı
Flash ile web oyunlar yapabilecek,
Flash 3D modelleme yapabilecek ( at yarışı, kopek yarışı gibi virtual )
Ozel şartlar;
Calışma oncesinde gizlilik anlaşması imzalanacaktır. 1 yılı deneme olmak uzere, minumum 5 yada 10 yıla kadar sozleşme imzalayabiliriz. İstemezseniz hic imzalamazsınız.
Forumda eski olan arkadaşlar beni tanırlar. Eski de olsa, 2.000 metrekare icerisinde kartal Atalar ' da musatakil bir ev icerisinde calışma ortamı sunacağız. Mangal ve teras icerisindeki yemekleri soylemiyorum kışa giriyoruz.Talebe gore, Kıbrıs, Malta ve Almanya ofislerimizde de gorev alabilirsiniz. Ama asıl talebimiz istanbul kartal ofisidir. Orneğin yaz aylarında kıbrısta tati + calışma şeklinde sunabiliriz. Kıbrısta ki ofisimiz rahat ve havuzlu bir bicimdedir. Maaşlar semboliktir, performansınıza gore arttırılabilir.
Onemli ricam, ilgilenen arkadaşlar CV lerini, referanslarını, ikametgah ilcelerini, cep telefon numaralarını gondermeleridir. Olumsuzda olsa herkese tek tek donuş yapacağız.
Eğer ki, iş ilanı icin ustun ozelliğim var diyor iseniz, gercekten de başarılıyım diyor iseniz, size ofise yakın bir evde temin edebilirim.
Full Time ASP uzmanı + Webmaster İstanbul Kartal
İş Verenler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Verenler
- Full Time ASP uzmanı + Webmaster İstanbul Kartal