Sosyal Medya Bayilik Hizmeti Nedir ?
Sosyal medyanın gunumuzdeki yeri cok buyuk bu nedenle insanlar sosyalleşmeyi dahi sosyal medya uzerinden yapar hale geldiler.Bayilik hizmeti de burada devreye girmektedir.Tum sosyal medya hesaplarınızı 10 binlerce takipciye ulaştırmak istemez misiniz?
İnsanlar birkac takipci icin yuzlerce lira verebiliyor ve aslında cok buyuk yanlış yapılıyor.Cok ucuz rakamlara tum sosyal medya hesaplarınıza hit cekebilmeniz https://www.rendsmm.com sitesi ile mumkun. İnstagram,twitter,facebook,youtube,web sitesi hit gibi bircok hizmet sunmaktalar.
Kazanc nasıl sağlayabilirim ?
Bu sorunun cevabını tamamen kendimden ornek vererek acıklayacağım.Aslında sosyal medyada hit cekmek gibi bir amacım yokken bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine satışa başladım. Daha onceden satış icin aldığım takipci beğeni gibi hizmetler cok fazla pahalıydı ve satış yapamıyordum daha sonra rendsmm.com ile tanıştım. 2 tl ile 10 tl arasında değişen fiyatları bulunmakta ve bu benim cok buyuk kar etmemi sağladı. Toparlamak gerekirse size onerdiğim siteyi kullanarak aylık guzel kazanclar kazanabilirsiniz. (bu tarz siteler bulunmaktadır fakat ben sadece bu siteye kefilim başka site kullanıp gondermediler tarzında yorumlar yapmayınız.)
Nasıl ve kimlere satış yapabiliriz ?
Bunun en kolay yolu tabiki bir panel sahibi olmaktır.Paneliniz var ise paketler bolumunuze rendsmm.com fiyatlarının 2 katı şeklinde ayarlayıp koyabilirsiniz. Bu sayede hem ucuza satış yaptığınız icin muşterileriniz artar hemde tavsiye edilen panel olursunuz. Paneli olmayan kişiler ise cevresine fiyatları yayarak kazanc sağlayabilir.Bu işe ilk başta cevreme yayarak başladım ve ilk ay 150 TL gibi bir kar elde ettim. Şuanda panelim uzerinden satış yapmaktayım fakat reklam olmasın diye isim vermiyeceğim.
Neden burayı onerdim ve acılış kampanyaları
Oncelikle burayı onerme sebebim bugune kadar sıkıntı yaşamamış olmam bu sitelerinden once de rendsmm.com ile calışıyordum.Burayı acarak işlemleri ful otomatik hale getirdiler. Bir diğer sebebim ise acılışa ozel uye olan herkese 1000 beğeni kredisi veriyorlar ve bunun haricinde forumda tanıtım yapanlara 1.50 TL lik kredi veriyorlar.
Satışlardan Yapmış Olduğum Kazanclar
Oncelikle burayı onerme sebebim bugune kadar sıkıntı yaşamamış olmam bu sitelerinden once de rendsmm.com ile calışıyordum.Burayı acarak işlemleri ful otomatik hale getirdiler. Bir diğer sebebim ise acılışa ozel uye olan herkese 1000 beğeni kredisi veriyorlar ve bunun haricinde forumda tanıtım yapanlara 1.50 TL lik kredi veriyorlar.

Site linkini konu aralarında ekledim fakat gormeyen kişiler icin buraya da bırakıyorum hepinize bol kazanclı gunler.
https://www.rendsmm.com
Odeme kanıtı