Herkul Host - İnternet Hizmetleri

Eleman arıyorum fakat yaş sınırım şu şekilde 13-27 Sebebi ise kucuk yaşta bu işlere heveslenmiş fakat cok fazla bilgi sahibi olamamış ve hevesi kacmış kardeşlerimin veya arkadaşlarımın bu işte olmasını isterim.Ben Profesyonel değilim bende Oğrenciyim . Emin olun bu işlerde oğrendiğim en buyuk şey Guven meselesi kaliteden ve fiyatlardan daha ote firmada guvenilirlik olması lazım.Benim Aradığım elemandaki ozellikler şuanlar olsa yeter;

* Gunde en az 3-4 Saatini ayırabilecek.
* Bu işlerle uğraşmayı seven ve hevesi olan.
* İlerde bu işlerle alakalı meslek okumak isteyen.

Cok şey istemiyorum.Coğu insan bebe,cocuk coluk der haklılarda yetişkin insan dururken cocuğa işi yaptırılırmı.Ama bi o kadarda haksız buluyorum.Eksikleri var tabikide tecrubeleri yok.Amacım onlara tecrube edindirmek.Firmada bir sorun cıktığı zaman o sorunla uğraşması bazen bilerek sorun yapabiliyorumki o sorunla uğraşıp cozebilsin.Birdaha karşısına cıktığında sorunsuz cozebilsin.Tecrubedir buda işte. Umarım yararlı birşey yapıyorumdur.Şuanda yaklaşık 6-7 kardeşim benimle beraber ekibimde.Ekip diyorum cunku yardımlaşarak bilgi paylaşarak bazen benim bilmediklerimi biliyorlar dahada hoşuma gidiyor.Ucret'te alıcaklar.Fakat ozelden konuşuyorum sadece o konuyu.

Eğer anlatmak istediğimi anlayanlar varsa ki okuyanlar anlamıştır Facebook adresimden , Web Sitemizden veya burdan Pm yoluyla ulaşabilirler.

--[ YENİ ]-----------------[ 18.01.2013 ]----

Arkadaşlar bu yazıyı yeni yazıyorum tarihi yazdım yazma tarihini , sayımız 27 oldu ailemize yeni kişiler almak istiyorum ve Amacımız tecrubelendirmek ve para kazandırmaktır.
Sınırımız 60-70 arasıdır 70 olduktan sonra ilgilenmeyenleri ailemizden cıkartıcaz eğer 70 kişide ilgilenirse bizimle alımları durdurcaz. Şimdiden Teşekkur ederim.

---------------------------------------------

NOT : LUTFEN PARA KAZANMAK İCİN GELMEYİN , BU İŞİ OĞRENMEK İCİN GELİN !

İletişim:

Web sitemiz : www.herkulhost.net
Facebook sayfamız : Sayfamız
Kişisel Facebook adresim : Profilim