Merhaba arkadaşlar,
Uzun suredir uzerinde calıştığımız genel forum projemiz nerdeyse tamamlanmak uzere. Şuan icin eksik olan şey ekibimiz. Bu acığı da forumlardan yardım alarak kapatmaya karar verdik. Sizlerden gelen istekler doğrultusunda bir ekip oluşturacağız. Daha fazla uzatmadan ayrıntılara gecmek istiyorum...
Genel forum projesi nedir?
MÂlum Turkiye'de Webmaster ve MMO forumları gun gectikce artıyor. Gerci cok iyi hizmet verenler az fakat onune gelen forum acmaya başladı. Bu yuzden bu iki forum tipi hızla cokuşe gecti. Biz de duşunduk ki Turkiye'de hızla yukselmede olan Genel Forum tipi bir forum acalım. Hem kaliteli hizmet verelim , hem dostca bir ortam olsun. İnsanlar forumda kendilerini iyi hissetsin , bilgi alışverişi olsun.
Peki neler yaptık?
Oncelikle işe iyi bir forum adı bulmakla başladık. İsmi bulunca vBulletin lisans aldık. (*****e karşıyız...) Daha sonra tema , sunucu optimizasyonu , email , kategori , rank , logo vs. ayarlarını yaptık. Şimdi son aşama olan ekibi kuruyoruz.
Ekibe girmek icin hangi şartlar lazım?
Biliyorum biraz klişe olucak fakat sizde aradığımız ilk şey durustluk.
Durustluk. Azim. Toplantılara duzenli katılma. Verilen işi yerine getirme. Grup ile işbirliği yapma. Belirli bir alanda kendini geliştirmiş veya geliştirmekte olan, Kişilikli, Saygılı kişiler arıyoruz.
Başvuru:
Facebook: www.facebook.com/rst.96
iletişim adreslerinden başvurabilirsiniz.
Genel Forum icin ekip topluyoruz.
İş Verenler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Verenler
- Genel Forum icin ekip topluyoruz.