Aşağıdaki link ile ulaşacağınız form ile izleyerekogren.net sitesinde Yazar statusune sahip olabilirsiniz.Bu statu ile videolu anlatımlar cekerek insanlara bildiklerinizi aktarma şansını ve ek bir gelir kapısına sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Forma ulaşmak icin TIKLAYINIZ.

Aranan Ozellikler:

-Bilgisayarla ilgili orta ve uzeri bilgiye sahip olması.

-Videolu anlatım cekebilecek gereclere sahip olması (Kişisel bilgisayar, internet bağlantısı ,mikrofon)

-Haftada 2 videolu anlatım cekebilecek sureye sahip olması.

-Bir adet ornek videolu anlatım cekip form aracılığı ile bize yollaması (Youtube, vimeo gibi sunuculara yukleyebilirsiniz

-Videolara herhangi bir şekilde reklam ve benzeri oğeler karıştırmaması.

-Yonetim ile surekli iletişim halinde olması gerekmektedir.

Ucretlendirme:

-Sitemiz videolu anlatım ekibimize ne kadar cok izlenme o kadar yuksek ucret stratejisini uygulamaktadır.

-Her 1000 video izlenmesi 5 tl ile ucretlendirilmektedir, ay sonunda butun videolarınızın toplam izlenme miktarı uzerinden ucretlendirme yapılmaktadır.

-Havale, Paypal ve turkcell mobil odeme seceneklerinden istediğinizi secebilirsiniz.

-İlk ucreti alabilmeniz icin sitemiz uzerinde 2 tane videonuzun onaylanmış olması gerekmektedir.

Sıkca Sorulan Sorular (S.S.S)

-Formu doldurdum ekibe katılıp katılamayacağım ne zaman belli olur?

Gorevli kişi 2 iş gunu icerisinde başvurunuza olumlu veya olumsuz bir geri donuş yapacaktır.

-İlk videolu anlatımımı cekebilmem icin hangi programı kullanmam gerekiyor?

İstediğiniz programı kullanabilirsiniz ancak sitemize başvurunuz onaylanırsa Camtasia Studioyu kullanmanız gerekicektir.

-Sadece videolu anlatımı cekmem yeterli olucak mı?

Hayır, anlatıığınız konu ile ilgili bilgi iceren bir paragraf hazırlamanız da sizden istenecektir.

-Para talebimi ne zaman yapabileceğim?

En duşuk odememiz 1000 izlenme olmaktadır, yukledeğiniz videoların toplam izlenmesi bin adeti gectikten sonra odeme talebinde bulunabilirsiniz.

-Daha ayrıntılı bilgi almak icin nereyle iletişime gecmeliyim?

[email protected] adresinden bilgi alabilirsiniz.