Sosyal paylaşım sitesi kuruyorum(Yaklaşık 4 aydır kodlaması suruyor.). Herşeyini tabiki de kendim yazmadım. Ama yasal olmayan script vs birşey de kullanılmadı. Tasarım logo vs. tamamiyle kendi urunum. Network kısmında lisanslı bi altyapı kullanıyorum. Merak edenler icin (framework)
Cok buyuk capta olur mu bilmiyorum. Ama olabildiğinde eğlenceli hale getirmeye calıştım. İcerik hakkında şuan icin bu kadar bilgi verebilirim.
Şuan icin TR, EN ve Etiyopya resmi dili(amharca) dillerinde cevirileri yaptım ( bi arkadaş saolsun etiyopyalı)
Proje hayata gectikten sonra İspanyolca, Rusca ve Cince cevirilerini de en kısa sure icinde yapacağım.
Altını ciziyorum bu bir startup projesidir. Bu nedenle aylar boyunca getirisi vs olmayacak. REKLAM ALMAK İSTEMİYORUM.
Ortak(lar)dan beklentim neler peki?
1) Sonucta iceriklerin kontrol edilmesi lazım. Moderatorluk işi belli bir sistematiğe gore yapılmalı. ekip calışaması lazım.
2) Ve en onemlisi.. REKLAM. Bu konuda ciddi anlamda destek gerekiyor. Hem TR'de hemde geniş capta reklam işini organize edecek biri gerekli.
Not: Lutfen konu altına yorum yapmayın. Ciddiye alıp ilgilenmek isteyen biri varsa PM atabilir.
Not2: Evet forumdaki ilk mesajım. Cunku yeni uye oldum. ben bir asosyalim
Not3: Host + Domaini aldım. Domain adı marka olacak cinsten. Her dilde