Kanada'nın Alberta eyaletinde, kan donduran bir olay yaşandı. Calgary kentinde 15 Kasım gunu yaşanan olayda, kaza gercekleşen bolgeye ambulans ekibi sevk edildi. Kazanın ardından olay yerine giden ambulans gorevlisi Jayme Erickson, hasar alan aracta sıkışmış iki yaralıyı fark etti. Hasarlı aractan cıkarılan 17 yaşındaki genc kıza ambulansın icinde mudahale eden Erickson, ağır yaralı gencin kendi kızı olduğunu fark edemedi. Sosyal medya hesabından olayı anlatan Erickson,
“Bir ambulans gorevlisi olarak en buyuk kabusum başıma geldi. Kazazede, ambulans helikopter ile Foothills Tıp Merkezi ’ne goturuldu. Mesaim sona erdiğinde evime gittim. Daha sonra kapım caldı ve hayatım sonsuza dek değişti. Mudahale ettiğim ağır yaralı kazazedenin, benim canım ve kanım olan kızım Montana olduğunu oğrendim” dedi.

Anne Erickson, kızının kazadan sonra kotu bir şekilde yaralandığını ve yaraları nedeniyle kendi kızını tanıyamadığını belirterek,
“Yaraları o kadar korkunctu ki onu tanıyamadım bile. Sonrasında kızımı gormek icin Foothills Tıp Merkezi goturuldum ve oleceğini oğrendim. Bugun ise kucuk kızımla vedalaştım. 17 yıl, yeterince uzun bir zaman değildi. Onunla gecirdiğim 17 yıl icin minnettar olmama rağmen paramparca oldum. Onun asla mezun olduğunu, evlendiğini goremeyeceğim” ifadelerini kullandı.