Para ve Fon Transferleri :: PAYPAL YTL E-GOLD vs.
Paypal ya da diğer internet fon değişim araclarını kullanarak para bozduran alan ya da değiştirenler icin bir uyarı yapmak istiyorum:
Paypal Bozdururken:
.bir kişiye paypal'inizi ya da bir başka internet parasını gonderdiğinizde bu paranın karşılığını sizin hesabınıza gonderir. Banka hesabınıza gelen parayı cekerek kabul ettiğinizde, karşı tarafın o havale/eft'yi yapma yetkisine sahip olan gercek hesap kullanıcısı olmaması durumunda, buyuk bir risk altındasınız demektir. Yani, size para gonderen kişinin kim olduğunu bilmiyorsanız hic değilse paranın şubeden hesabınıza yatırılmasını ya da elden temin etme seceneğini zorlayın. Ya da iyi tanıdığınız birisini kullanın.
Paypal Alırken:
Bir kişiye nakit transfer ederek paypal aldığınızda bu paypal illegal yollarla ele gecirilmiş bir paypal ise ya da Paypal.com'dan istendiğinde temin edemeyeceğiniz bir işleme ait transfer ise bu paypalin geri donmesi mumkundur. Bu riske karşı tanımadığınız kişilerden internet paralarını (ozellikle geri donuş ozelliği bulunan paypal'i) almamanızı tavsiye ederim.
(BU UYARIYI BAZI BİLGİLİ KULLANICILAR İCİN YAPMAYA GEREK YOK. ANCAK, BİR COK YENİ KULLANICININ BAŞININ BELAYA GİRMESİNİ ONLEMEK İSTEDİM)
(BU UYARIYI PAYPALİ NAKİTE CEVİREN DİĞER ARKADAŞLARIN KAZANCLARINA ENGEL OLMAK VE DAHA COK KAZANMAK İCİN YAPMIYORUM. İHTİYACIM YOK BENİM KARŞILAYABİLDİĞİMİN UZERİNDE KİŞİ BAŞVURUYOR.)
Saygılar..
Para ve Fon Transferleri PAYPAL YTL E-GOLD vs.
Sanal Ödeme Sistemleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Sanal Ödeme Sistemleri
- Para ve Fon Transferleri PAYPAL YTL E-GOLD vs.