Merhabalar,

Ne zamandır okuyodum forumları bi bende uye olup yaziim dedim. Hemen konuya giriim. Bu paypal in TR deki bir hesaba geri odememesi canımı iyice sıkmışken actım outlooku kral (formail ingilizce ile vurucu) bir mail yazıp paypale gonderdim neden TR ye geri odemiyosunuzdan başladım ulkenin ekonomik durumunun git gide iyiye gittiğinden soz ederek olayı bitirdim. Adamlara Merkez Bankasının herkese sunduğu ingilizce mali tablo linklerini de attım tabi.

Yetmez dedim, duşundum garanti bankası bu internet olayında TR de oncu neden oncu derseniz adamların pek cok yeniliğini 2000 senesinden beri ben takip ediyorum ayrıca TR den yapılan alışverişlerin %70 i de garanti sanal kart ustunden yapılıyormuş. Merkez bankası verilerine gore... Actım garanti tuketici hattını (4440338) Bi hanım cıktı gayet paypal sistemini dilimin donduğu kadar anlattım, TR' ye geri odeme yapılmadığından (bi bakıma es gecildiğinden), eğer bir takım gelişmeler olmazsa bunun ustunden bazı haksız kazanclar (komisyon vs.) doğacağından bahsettim. Biraz bekletti ussu ile konuşup dondu değerlendirmeye alacaklarını soyledi.

Şimdi ben forumda okuduğum kadarıyla hepiniz (hepimiz) bi takım işler yapıyoruz ama cok ama az eğer sizde garanti bankasının veya calıştığınız bankanın muşteri hizmetlerine paypalı anlatan bir mail veya telefon ederseniz bence bu insanları hızlandırabiliriz. Destek olursanız hep beraber sonuca ulaşırız...

Unutmadan: Ben bunu sadece SEDO medo felan icin demiyorum, bu foruma takılan pek cok arakadaş zamanında program yazdı veya hala yazmakta olurya yazdığınız programları paypal ustunden satmak var, x bir sistem ustunden satmak var. Satışlarınız nasıl artar bir duşunun. Onu bırakın şu linke bakın: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside Orda Turkey in yanında bi işaret var (O Turkiyeye geri odeme yapılamıyor anlamına geliyor...) Neden bole diye bi duşunun ve destek olun, destek olun, destek olun...

Zamanınızı aldım,
Cem