Elon Musk, Sam Bankman-Fried’in de yatırımı olan kuresel haber ajansı Semafor’un “SBF, Twitter’a 100 milyon dolarlık yatırım yaptı” haberini yalanladı.
Twitter’dan yaptığı acıklamada haberin acıkca yalan olduğunu belirten Musk, “Daha once de soylediğim gibi, ne ben ne de Twitter, SBF veya FTX’ten yatırım almadık, kabul etmedik” dedi.
Musk ayrıca SBF’nin Semafor yatırımcıları arasında olduğunu gosterdiği bir gorsel de paylaşarak, “Gazetecilik etiğiniz cop. SBF sizin yuzde kacınıza sahip?” dedi.
Semafor, Bankman-Fried’in Musk ile yazıştığını iddia ettiği bazı konuşmaları yayımlamıştı. Musk, Semafor’u acıkca eleştirmiş, habere tepki gostermiş ve şirketin bu konuda belli cıkarları yonunde hareket ettiğini soylemişti.
Semafor’un haberinde, Musk’ın Twitter’ı alımından once SBF’nin şirkette 100 milyon dolarlık hissesinin bulunduğu ve bu payı Musk’ın şirketinde de tutmak istediğine yonelik bir konuşma yayımlanmıştı.
Musk da konuyla ilgili acıklamasında, “SBF’nin daha once halka arz olmuş bir şirket olan Twitter’da hissesi olabilir ancak ozel bir şirket olarak, hayır. Boyle bir şey yok” demişti.
Semafor yayın yonetmeni ne demişti? Semafor’un yayın yonetmeni olan Ben Smith, Elon Musk’ın ‘Neler oluyor Ben?’ tweet’ine cevap vermiş ve şunları soylemişti:
“Sen ve senin gibilerin yaptığına benzer şekilde biz de SBF’den yatırım aldık. Bunu her zmaan da acıkca soyledik”
Elon Musk’tan SBF haberine tepki: Tamamen yalan!
Kripto Haberleri0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Elon Musk’tan SBF haberine tepki: Tamamen yalan!