Seo uzmanı değilim ama bu konuda yanlış olduğunu duşunduğum bir uygulamadan bahsetmek istiyorum. Sizlerde goruşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Hepimiz eklediğimiz icerikler icin tag diye tanımlandırdığımız kelimeler gireriz. Bunun faydasının cok olduğunu duşunuyorum. Ben wp kullanmam, genelde kendi scriptlerimi kullanmaya ozen gosteririm ve burada genelde icerik sayfalardan değil de girdiğim tag sayfalardan daha cok hit aldığım zamanlar olmaktadır. DOğru kullanıldığında cok faydası olduğunu duşunuyorum.
Mesela dizi sitelerinde, hata olduğunu duşunduğum kısmı bir ornek ile acıklamak isitiyorum.
Dizimiz avrupa yakası olsun.
Konu başlığımız da:
"Avrupa yakası 10. Bolum" olsun.
İcerik girdik ve tag olarakta:
Avrupa yakası 10. bolum izle
Avrupa yakası 10. bolum indir
Avrupa yakası 10. bolum seyret
Avrupa yakası 10. bolum yukle vs...
gibi taglar gireriz. Tabi sayfaya eklediğimiz icerikte de bu kelimeler gecmiyor. Dizinin o bolumunu anlatan yazılar bulunuyor. Tag sayfasında ki arama sonuclarında da sadece bu sayfanın iceriği cıkıyorsa bu kotu bir durum. Cunku aynı icerikle bir cok sayfa turetmiş oluyoruz.
Bunun yanlış bir uygulama olduğunu duşunuyorum.
Eğer herhangi bir icerikte ozgun bir makale yazıyorsanız, hit almayı hedeflediğiniz kelimeleri belli bir yoğunlukta kullanmaya ozen gosterin. Ne cok uzun ne cok kısa olan bir yazıda hedeflediğiniz kelimeleri 4-5 kere gecirmeyi planlayın. Sececeğiniz başlığı da konuyu iyi ozetleyen, kullanıcının ilgisini cekecek bir şekilde oluşturun.
Gireceğiniz tagları da bu hedeflediğiniz kelimelere gore secin. Eğer bu kelimelerden bir iki taneside başlığınızda geciyorsa daha iyi sonuclar alabilirsiniz. Ayrıca hedeflediğiniz kelimelerden gene 1 - 2 tanesini ilk cumlelerde gecirmesini sağlayarak tag sayfalarında da bu kelimelerin bulunmasını sağlayarak avantaj elde edebilirsiniz.
Seo ve Hit İcin Yanlış Bilinenler - Tag Sistemi
SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- SEO Hizmetleri
- SEO Hizmetleri ve SEO Danışmanlığı
- Seo ve Hit İcin Yanlış Bilinenler - Tag Sistemi