Merhaba arkadaşlar
Google'dan haber sildirmek isteyenlere hizmet veriyorum. Google icerik şikayetlerinize yanıt alamadıysanız son cıkar yolunuz benimle calışmak olabilir. İnternetten haber kaldırma hic bu kadar kolay olmamıştı. Hangi haber sitesi olursa olsun, yabancı siteler de dahil Google uzerindeki rahatsız edici haber ya da tum icerikleri kaldırabiliyorum.

Google'da cıkan ana sayfa haberleri kaldırmanız icin pm ile isteğinizi belirtebilirsiniz. Google haber kaldırma tek kriterimiz, mahkeme kararı olan bir iceriğin ya da toplumun nefret duyacağı bir işi yapıp da o iceriği kaldırmak isteyenlerin taleplerini karşılamayacağım.

Sadece haber sitelerinden değil, Youtube, Facebook, Instagram gibi sayfalardan fotograf ve videolarınızı da kaldırabilirim.

Haber kaldırabileceğim sitelerden bazıları şoyle:
Milliyet
Sabah
Hurriyet
Yenişafak
Haber7
Yeni Akit

Not: Haber sayfası tamamen silinmez. Sadece başlık, gorsel ve icerikteki tum yazı değiştirilir. Google guncellemesinin ardından da Google indexleri tamamen değişir.

Edit: yukarıda da ifade ettiğim gibi Google'a şikayette bulunup sonuc alınamıyor. Bizimle ilgili değil, haber sitesi ile irtibata gecin deniyor. Ancak haber siteleri illaki dava acılmasını ve boylece iceriğin kaldırılabileceğini soyleyip umursamıyorlar. Bu gibi durumlar icin ben devreye giriyorum ve iceriği kaldırıyorum.

* Deneme olarak yapamıyorum. Cunku ben de bunun icin masraf yapıyorum.

Ucretler icin, kaldırmak istediğiniz sayfa linki ile Pm isteyin.

Google'dan icerik kaldırma İnternetten haber kaldırma Google'dan site silme Google haber listesi kaldırma Google gorsel kaldırma Google sayfa silme İnternetten icerik kaldırma google da ismimin cıkmasını istiyorum