1. Oncelikle mail adresi acıyorsunuz. (Beni vereceğim program ile hotmail, yahoo mail kolaylıkla acabileceksiniz.)
2. Program maillerden size otomatik Twitter hesapları oluşturuyor.
3. Program proxy kullanarak her hesabın başka şehirlerden ulkelerden girmesini sağlıyor. Boylece spam sorunu ortadan kalkıyor.
4. Ne kadar cok hesap acarsanız o kadar cok TT olma ihtimaliniz artar.
5. Actığınız hesapları kendi tweetlerine yonlendirip, RT, Favori, Follow vs. yapabilirsiniz. Hesaplara toplu profil-foto girişi yapabilirsiniz
6. Hesapların gercek hesap olması icin actığını hesaplar Wait&Reply seceneği ile birbirlerine cevap verip konuşabiliyorlar.
7. Bir tweeti istediğiniz miktarda RT yapabiliyorsunuz. Kendi hesaplarınızı FOLLOW yapabiliyorsunuz.
8. Gireceğiniz cumleler ile hesaplar o cumleleri veya hashtagi surekli tweetliyorlar.
9. Captcha'yı ister siz elle girebiliyrsunuz, ister captcha sniper ile girebiliyorsunuz, isterseniz paralı captcha servisi kullanabiliyorsunuz.
Fiyat : 5 Lira PAYPAL - Turkcell Mobil Odeme ! ( Mobil Odemeyle 6 lira ) .. Normalde Forumda 25 TL'ye satılıyor benden daha ucuzu kesinlikle yok !
İngilizce bilmiyorum diye korkmayın, alanlara Genel Acıklama ve Youtube anlatım videoları gonderiyoruz sorun ortadan kalkıyor.. !
İletişim icim pm isteyiniz..
PROGRAMDAN GORUNTULER...

Esquero' Alıntı:
satın alındı, arkadaş guvenilir anında geldi.
hayırlı satışlar hocam.
Genişletmek icin tıkla ...
soner34' Alıntı:
satın alındı arkadaş guvenilir. Tekrardan teşekkurler.
Genişletmek icin tıkla ...
KONUNUN ORİJİNALİ >> http://www.webmastersitesi.com/twit...-takipci-rt-tt-yapabilirsiniz.htm#post3430153