Merhaba Arkadaşlar.Ws den 1 hafta reklam nedeni ile uzaklaştırıldım, oradaki konumu aynen kopyalıyorum.
WS'deki Konu linki: Google sıralama yukseltme

Alıntı:
Arkadaşlar google sıralama yukseltme işi icindeyim.Ben seo danışmanı değilim, cunku seo dedikleri şey koca bir yalandır.Uyduruk bir kelime icin milyar istemek ahmaklıktır, kurnazlıktır.En alakasız siteleri bile verilen KALİTELİ kelimelerde cıkarabilirim

1 hafta once başladığım cok kaliteli keyword e bakabilirsiniz sadece 1 hafta calıştım ve sitemiz "Ankara Dekorasyon" kelimesinde cok guclu rakipleri bulunmasına karşın ilk 1 milyon icinde yok iken 2.sırada sabitlenmiş durumda.Bir başka ornek Esc*rt Ankara Kelimesindeki site cok gerilerden gelmesine karşın 1.sırayı sabitlemiş durumdadır.Bunun gibi 100 lerce orneğimiz bulunuyor.Fazla uzatmak istemiyorum size şu şu sıraya geleceksiniz diye bir garanti asla vermiyeceğim ama 100 de 100 şuan bulunduğunuz konumdan sıyrılıp cok cok daha iyi bir sıraya yukseleceksiniz bunun garantisini verebilirim(20 tl icin buna değecektir).Surumden kazanmak icin ucreti 20 tl bolumune actım yoksa bu hizmet "seo" alanına girer ve size sundukları fiyat 500 tl den aşşağı olmazdı, ama size 20 tlye bu fırsatı sunuyorum..
5. muşterimizi de bulduğumuz icin 20 tl lik paketimiz sonlanmıştır.Bundan sonra calışmak yapmak isteyen ler icin normal paket 50 tl dir.

20 TLlik referans paketi
1.gidas
2.yzy06
3.*****
4.AgReSiF_
5.ibrahimksm

Alıntı:
Son Aldığımız 2.5 İla 3 Hafta'lık Calışmalarımız.

"Ekonomi" 6. sıra (18.sayfada iken) Calışma muşteri tarafından durdurulduğu icin 10 ve 11.sıra gerilemiştir.Butce yetersizliği. "Ankara Dekorasyon" 2.sıra (sıralamada hic yok iken) "Ben Alma" 1.sıra "Guncel Blog" 6.sıra (sıralamada hic yok iken) "Gezi" 7.sıra (sıralamada hic yok iken) "****** Ankara" 1.sıra "Hastalık Belirtileri" 8.sıra (sıralamada hic yok iken) "Ben Alma" 1.sıra "Ben Aldırma" 14.sıra "Radyo Love" 1.sıra (sıralamada hic yok iken) "Lazerle Ben Alma" 1.sıra "Dovme Silme" 8.sıra "Lazerle Dovme" Silme 7.sıra "İlahiler" 6.sıra (sıralamada hic yok iken) Urfa WEB Tasarım 1.sıra Şanlıurfa WEB Tasarım 2.sıra Urfa WEB Sitesi Yapan Firmalar 1.sıra "Nootebook Yedek Parca" 8.sıra 2 aydır Sıralamada O gunden beri calışma yapılmıyor. ​
"UKASH" 5.sıra "UKASH Kart" 4.sıra

Sizce Tesaduf mu?
Bizce değil.

Bundan sonra muşterilerimizin kullanıcı isimleri ve site adresleri burada paylaşılmayacaktır.

WS den 69 muşterim olmak uzere 1.5 ay icerisinde 146-150 muşteri ile calışmalarımız son hız devam etmektedir.Calışma sureclerini konuya mesaj olarak gondermem kullanıcılar adına hoş ve guvenilir karşılansada Muşterilerim sitelerini deşifre etmemek adına bunu pek iyi karşılamadılar.Bu yuzden ayrıntıları paylaşamıyorum kusura bakmayın

Bizi Tercih ettiğiniz icin Teşekkurler.

Google sıralama yukseltme