Herkese Merhaba,
Kendi sitelerimde uyguladığım defaatle denediğim guclu bir yapıyı sizlere sunmak istiyorum...
Sistem guclu bir LinkWhell (LW) altyapısı ile işliyor...
Oldukca zahmetli ve vakit alan bir iş ancak gozle gorulur olumlu sonuclar elde edeceğiniz aşîkar...
Sistemin ana ayağı el ile (manuel) yapılmakta, yalnızca besleme ayakları guclu ve guvenilir bir sistemle yapılmaktadır.
Peki ne yapıyoruz;

Her bir imlemenin Grafiği...
1. 5 adet ANA paravan blog oluşturuyoruz (LW yontemiyle)
2. Her birine 5farklı kaliteli makale ekleniyor (Her BLOGDAN toplam 6-URL elde ediyoruz)
3. Her paravan blog makalesi ve ANA ADRESİ icin 100 imleme Yani her blog'a 600imleme yapıyoruz
Her imleme pingleniyor ve bu imlemelere 3 koldan besleyici imleme ve PING işlemi uygulanıyor sonrasında imleme RSS'leri RSS sistemlerine ekleniyor...
Sonuc olarak her işlemden 10 imleme, 3*10 besleyici imleme ve 1000 ping elde ediyorsunuz...
4. Yine her paravan bloga 250Blog Yorum backlink, 50 Wiki backlink eklenir; boylelikle oluşturduğunuz PARAVAN Bloglar guncel ve GUCLU olurlar...
5. Yine ana sitenize 50+ dizin başvurusu yapılır, onaylanması icin gereken herşey yapılır sayıca fazla ekleme yapılır ama garanti olması acısından 50+ diyoruz
6. Yine ana sitenize 10+RSS sitesine eklenir ve 20+ping sistemi ile PINGLENİR...
7. Yine ana sitenize 3000+ Whois/AboutUs sitesine eklenir ve PINGLENİR...
8. Ana Siteniz 50+imleme yapılır;
Her imleme pingleniyor ve bu imlemelere 3 koldan besleyici imleme ve PING işlemi uygulanıyor sonrasında imleme RSS'leri RSS sistemlerine ekleniyor...
Sonuc olarak işlemden 50 imleme, 50*10 besleyici imleme ve 5000 ping elde ediyorsunuz...
9. Sitenizin 5 Alt sayfasına 50+'şer İMLEME yapıyoruz yine her 50 imleme 50*10 besleyici imleme ve 5000 ping işleminden geciyor...
10. Oluşturulan BLOGLAR size teslim edilecektir, daha sonra guncellenemiz tavsiye edilir...
Calışma yaklaşık olarak 20 İŞGUNU surmektedir +/-5GUN olmaz ama olabileceğini duşunelim...

Gorselin 5Grup Halini Uyguluyoruz...
Sonuc olarak ne elde edeceksiniz....
GUCLU BİR LİNKAĞI elde edeceksiniz...
- 5 Adet iceriisnde 5makale bulunan BLOG
- Toplamda sitenize ozgu 25makale
- Sitenizi destekleyen toplamda 30 Adet guclu URL
- 50+ Dizin Başvurusu
- 10+ RSS Dizine Ekleniyorsunuz
- 1250Blog Yorum backlink, 250 Wiki backlink
- 3000+ Whois/AboutUS sitesine ekleniyor ve PINGLENİYORsunuz
- Ana Sitenize 50+İMLEME Bu imlemeye bağlı 50 imleme, 50*10 besleyici imleme ve 500 ping elde ediyorsunuz...
- 6*50+ İMLEME Bu imlemeye bağlı 300 imleme, 300*10 besleyici imleme ve 3000+ ping elde ediyorsunuz...
Ve daha yazılmayan cok sayıda REFERANS LİNK (backlink) elde edeceksiniz...
Bu AĞ size ne sağlar...
ALEXA değerinizde DUŞUŞ yaşarsınız...
Anahtar Kelimenizde YUKSELİŞ yaşarsınız...
Sitenize gelen ziyaretcilerde ARTIŞ yaşarsınız...
Bu SEO sistemi geleceğe dair buyuk bir ağın HABERCİSİ; dilerseniz 2. , 3. ve 4. basamaklarına ilerleyebilrisiniz, bunun icin gerekli anlatım yapılacaktır.
Tavsiyem 2.Basamağa ilerlemeniz yonundedir.
Sistem Penguen ve Panda tarafından dostane algılanır; zarar gormezsiniz...
SEO da garanti sistemi maalesef mumkun olmadığı icin sizi ilk sayfaya taşıyorum oraya cakılı kalacaksınız gibi vaadlerde bulunmuyorum; mumkun oldukca acık acık yazdım, sorularınızı cekinmeden iletebilirsiniz...
STOK : 5 ADET
UCRET : 400$ / 700TL
ODEME : T.İş Bankası (EFT/Havale)
Odemenin ardından İletmeniz gerekenler : ' Alıntı:
Odeme Bilgisi :
ANA URL :
5 Alt URL :
1-3 Anahtar Kelime :
Var ise Notlar :
Genişletmek icin tıkla ...
Konu altından gereksiz yorum ve polemikler oluşturmadığınız icin şimdiden teşekkur ederim...
Soru/Goruş ve Onerilerinizi saygı cercevesini aşmadığınız surece cekinmeden iletebilirsiniz...