Merhaba arkadaşlar,

Dikkat: Oncelikle SEO nedir? ve Google'a etkisi nedir? bu makalemizi okuyarak, SEO'nun değerini ve SEO calışmalarının onemini anlamanızı ve daha sonrasında SEO calışması yaptırmanızı oneriyorum.

-----------------------------------------------------------

Şimdi asıl konumuza donelim.

Sitenize SEO calışması yaptırmanın onemini anladıktan sonra Google'da istediğiniz 4 anahtar kelimede yukselmenize yardımcı olmaya calışacağım.

Arkadaşlar oncelikle size şunu acıkca soylemeliyim. Yapacağımız SEO Calışmaları ile sitelerinizin 4 kelimeden en az 1 tanesinde yukselme garantisi %90'dır.

Neden %100 Değil?

Cunku Google benim babamın sitesi değil ve ben hic kimseye %100'luk bir yukselme garantisi sozu veremem. Ben sizin sitenizi, kendi sitemmiş gibi benimseyip yapabileceğim en iyi calışmayı yaparım. Gerisi sizin sitelerinize, sectiğiniz anahtar kelimelerin yoğunluğuna bağlıdır.

Neden 4 Anahtar Kelime?

Cunku şuanki Google algoritmasının ne yapacağı hic belli değil. İsterseniz 5 tane de 10 tane de koyabilirsiniz ama 4 anahtar kelime kafiidir ve spam tehlikesi yoktur.

Nasıl SEO Calışması Yaptırabilirim?

SEO Calışması yaptırmak isteyen site sahipleri bana PM ile siteleri ve yukselmek istediği 4 anahtar kelimelerini gondererek SEO calışması yaptırmak isteğini soyleyebilirler.

SEO Calışmasında Nasıl Bir Yol İzliyoruz?

SEO Calışmalarınız da oncelikle bize gondermiş olduğunuz sitenizi ve vermiş olduğunuz 4 anahtar kelimeyi inceliyoruz. Her sitenin anahtar kelimesi farklı ve yukselme oranları da farklıdır. Buna gore size bir analiz yapıyor ve cevabımızı gonderiyoruz. Eğer bizimle calışmak isterseniz size sunduğumuz hizmetleri daha sonrasın da alabilirsiniz.

SEO Calışması icin Ne Kadar Odemem Gerekiyor?

Herkesin sitesi ve yukselmek istediği anahtar kelime yoğunluğu farklı olduğu icin ve yapılacak calışmaya gore fiyatın değişeceği icin, calışmanın fiyatını sitenizin analizini yaptıktan sonra size bildiriyoruz.

SEO Calışmasının Yanında +Bilgi Veriyor muyuz?

Bizimle iş yapan tum muşterilerimize calışmalarımızdan sonra isteğe gore Alexa sıralaması duşurme, site icin doğru title ayarlamaları, nasıl kolay PR alınır, Trustrank nasıl yukseltilir? gibi oğrenmek istediğiniz bir cok bilgileri de vermekteyiz.

Referans Yorumları;

ProTech' Alıntı:
polathinyo arkadaşım işinde durust oldugu kadarda başarılı bir insandır.

Sitemi webmaster kelimesinde 1. sayfaya sokmayı başarmıştır.

Kendisine teşekkur ediyorum.
Genişletmek icin tıkla ...

Absoludci' Alıntı:
Kardeşim yaptığın calışma gercekten cok işe yaradı 2 cı sayfadaydım 2 ci sıraya geldim ana kelimemde butun alt kelimelerde yukseldim eline saglık bi sure gecsin tekrar bi calışma daha yapmanı isticem senden farklı kelimelerde

kultigin' Alıntı:
Soz verilen zamanda raporlarımı teslim aldım. Teşekkur ediyorum.

myenes' Alıntı:
Paket 3 işi verilmiştir 1 gun icinde rapor elime ulaştı Sağ olsun bu arada tanıtım yazısını arkadaşa yazdırın bence cok iyi tanıtım yazısı hazırlıyor Guvenebilirsiniz.

msa52' Alıntı:
Paket 2 + tanıtım yazısı satın alındı, soz verilen sureden 1 saat bile gecikmedi. Teşekkuler..

Dogrudantasarim' Alıntı:
Arkadaş raporları dun teslim etti erken teslimat icin ve temiz iş yaptığı icin tşk ederim gercekten ilgili bir arkadaş kendisine teşekkur eder başarılar dilerim...

Serhan' Alıntı:
Wiki tanıtım alındı, daha once forum tanıtım da alınmıştı cok guvenilir ve işini zamanında yapan biri, teşekkurler.

Ve bunlar gibi bir cok referansı konularımızda bulabilirsiniz.