komik bayram mesajları komik bayram mesajlari mesajı mesajları 2009 en
Tanrı'dan su istedik, denizleri; cicek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi...
Minareden atlarım, bayramını kutlarım.
"Bu sene kurban bayramına sakın kurbanlık almayın. sms ile 'kurban' yazın 2006'ya gonderin seni sevmeyenler sana kurban olsun.Arkadaşım bugun bu mesajı tanıdıklarına gondermiş. gonderdiği iki laz arkadaşı geri aramış arkadaşımı. ikisi de birer tane soru sormuş. sorular şoyle;
- 2006'ya mı gonderecez?
- kac kontor gidiyor?
"İyi bayramlar, gerci sana her gun bayram ama olsun"
"Bayram bells, bayram bells, bayram all the way"
"Bu gun yuzun opulmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cuzdanını bucurler soysun, gonlun huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun"
Biliyorsun, bugun bayram. daha 3 gun bayram devam edecek. ben sadece bugunu kutlamak istemiyorum. Bu bir surectir. 4 gunluk bir bayramın tamamı mubarek olsun. Sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese gore değişir. Seni mutlu eden her neyse onlari dilerim. Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? Ama sağlık oyle değil. Herkes icin benzer anlamlar ifade eder. Daha neler diyebilirim ama, yer kalma
Tatil gunlerinizi mutlu bir şekilde gecirmenizi diler iyi bayramlar dilerim.....
"Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.
Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor
Hergun peşime şeytan takılıyor *
Ben islamı sectim tercihim doğru
İndir başını hadi secdeye doğru
"Mutluluğunuz Turkiye enflasyonu kadar yuksek, uzuntunuz memur maaşı kadar duşuk, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..."
"Telefonum telefonunuzun bayramını en icten dileklerle kutlar, uzun batarya omurleri diler."
"Cehennemde yanacaksın."
komik bayram mesajları
Geyik0 Mesaj
●138 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- komik bayram mesajları