Merhabalar,

Siteniz hangi kategoride olursa olsun %100 profesyonel bir calışma yaptırmak istiyorsanız uygun fiyatlarla sizlere yardımcı olmaya calışacağız.

İstemiş olduğunuz anahtar kelimelerde ust sıralara cıkmak ve daha cok ziyaretci potansiyeline ulaşmak icin detaylı bir calışma yapıyorum.

Şimdiye kadar film, dizi, video, oyun, kişisel blog, firma siteleri, e-ticaret siteleri ve program indirme siteleri icin yuzlerce kez calışmalar yaptım ve cok iyi sonuclar elde ettim.

Tecrubemide yanıma alarak sizlere en iyi hizmeti verebileceğimden emin olabilirsiniz. Ayrıca calışma yaptıran arkadaşlara hediye olarak backlink paketleri vereceğim.

Neler Yapacağız ?

Oncelik sitenizin detaylı bir şekilde analizini yaptıktan sonra gerekli duzenlemeleri yapıyorum.

Bu duzenlemeler doğrultusunda sizin yapmanız gerekenleri bir rapor şeklinde sunuyorum. Benim vermiş olduğum bilgiler sayesinde girmiş olduğunuz iceriklerde ust sıralara cıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

SEO sabır isteyen bir iş olduğunda en az 2 ile 4 hafta arasında etkisini gosterecektir. Hitinizde %100 artış olacağından emin olabilrsiniz.

1 ay sonucunda nerelere geldiğinizi sizler bile inanamayacaksınız. Zamanla sitenizden ciddi bir gelir elde edebilirsiniz.

Ucretlendirme

Sitenizin anahtar kelimenizin aranma hacmine gore fiyat belirlenecektir. Bizden fiyat almadan calışma yaptırmamanızı oneriyorum. En uygun yollu fiyatta anlaşacağımızdan eminim.

İletişim : [email protected]