Merhaba
Wordpress şuan en cok kullanılan web sayfası sistemi olmasından kolayı ve kullanıcıların Wordpress'in gucune guvenmesinden ve geliştirilmeye acık bir yapısı olduğundan Wordpress uzerine bir hizmet vermek istedim. Hem tecrubelerimden yola cıkarak hemde seo alanında yaptığım calışmalardan kazandığım bilgileri wordpress uzerinden sizlere sunacağım. Bunu coktan beri duşunuyordum, kısmet buguneymiş.

Daha once Kelime Bazlı Seo Calışması (Garantili ve Bol Referans) - Hit Garantili Seo Danışmanlığı Buralardan bir cok arkaşımızın seo işlerini yaptık ve verim aldık.

Neler yapacağım;
- Wordpress'i sitenize kuracağız
- Wordpress temalarından birini kuracaz
- Gerekli Eklentileri kuralacaz ve duzenleyecez

Buraya kadar standart kurulum ve duzenlemeidi. Asıl iş bundan sonra başlayacak.

- Wordpress'in SEO Optimizasyonunu yapacaz
- Konuların hızlı indexlenmesi icin calışma yapacağız
- Backlink sağlanacak, sosyal imleme sitelerine eklenecek, sitenizi tanıtılacak vs...
- Wordpress'te actığınız konulardan en iyi nasıl hiti alabileceğinizi soyleyecez ve uygulayacaz
- Wordpress yapısıyla Google İmages'ten (Gorsellerden) hit almak icin calışacağız, bilgileri sizinle paylaşacaz
- Wordpress sitenizin hızlı olması icin calışma yapacaz

Calışma Ne Kadar Surecek?
- Site kurulum, eklentiler ve duzenleme, istenirse bir gunde bile bitirebiliriz. 2 gunde bitirip sorunsuz teslim etme taraftayım. Diğer calışmalar ise 5 iş gunu icinde siteye uygulanıp ve site sahibine gerekli bilgiler istenirse rapor halinde hazırlanıp sunulacaktır ya/da msn uzerinden birebir uygulamalı paylaşılacaktır.

Bu Calışmaları Hazır Wordpress Sitemde de Uygulayabilirmiyiz?

-Tabikide uygulayabiliriz. Fiyattan duşurulecektir.

Calışma Bana Ne Gibi Fayda Sağlayacaktır?
- Hic bir şey yapmadan; herşeyi hazır bir web sitesi
- Google ile %100 uyumlu, Full Optimizasyonlu
- Hızlı indexlenen konular
- İleriye donuk yuksek hit alabilme olanağı
- Hızlı gezilebilen web sayfası
vs...

Bu Calışmanın Maliyeti Nedir?
Calışmadan herkesin faydalanması icin maliyeti min. olmasını ozen gosterdik; 120 tl

Odeme: Turkiye İş Bankası (EFT - Havale), Ziraat Bankası (EFT - Havale), Şans Oyunları, PTT Havale.
İletişim: Tel: 0541 739 56 34 (Vodafone) (Telefon kapalıysa PM'le telefonunuzu bırakın size ulaşırım) - Messenger'de cok fazla kişi ekli olduğu icin PM'le isteyiniz. Referanslar icin PM isteyiniz.