Uzun suredir Forumİyinet dışında bir cok firma ve şahıslarla SEO Optimizasyonu konusunda calışmalar yapıyorum. Vaktimin belirli bir kısmını burada SEO Danışmanlığı yaparak gecireceğim. Bahsettiğim SEO Danışmanlığı diğer SEO işi ile uğraşan bir cok arkadaşın ki gibi ucretli değil, tamamen ucretsizdir. Tekrar ediyorum ben SEO cu değilim SEO Danışmanıyım. Yani oturup makale yazmam. Anlaştığım bir kac uzman makale yazarına ayrı ayrı yazdırırım. Forumlara bloglara teker teker konu girmem. Vereceğiniz site ile alakalı bloglar bulurum yuksek kalitedeki forumlara tanıtım yaptırırım.

Anlayacağınız ben sitenizin SEO işini yapmam, sizin sitenizi analiz edip nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini soylerim. Bu yolları soyledikten sonra ister siz benim tavsiyelerime kulak verirsiniz isterseniz de gidip 20 30 liralık klasik spam paketleri satın alırsınız. 1-2 gunde programlarla link verirler belirli bir sure sonra sitenizi Google'da bulmaya calışırsınız.

SEO işi kişiseldir. Bu da demektir ki ne benim verdiğim tum tavsiyeler doğru ne de diğer arkadaşların verdiği tavsiyeler yanlıştır. Hepsinin kendine ozgu doğruları vardır. Yani diğer SEO işi yapan arkadaşlara camur atma niyetinde değilim. Gerci bazı kişiler ilk sıra garantisi gibi garip vaatlerde bulunsalar da yine de hemen hemen her SEO makalesini saygıyla okuyor, dikkate alıyorum.

Lafı cok fazla uzatmak gibi bir niyetim yok. Ozet gecmek gerekirse, SEO işi bir organizasyon işidir. Yani hadi oyle 3 gunde ver 1000 backlink gibi sacmalıklarla başarı hayaldir. Google salak mı ki aylarca link almamış bir site bir kac gunde 100lerce linki gorup kaliteli bir site deyip uste cıkaracak. Cıkmaz değil tabi ki kucuk başarılar olur ancak sonra bir bakarsınız spam olmuş Google'ın oo larından herhangi birindesiniz. SEO işi sabır işidir. Sureye yayılmalıdır ve tum adımlar dikkatle atılmalıdır. Kalıcı başarıya bu şekilde ulaşılmaya calışılmalıdır. Oyle 3-5 gun sonra hani benim sitem yukselmedi cumleleri sadece internet ortamında insanların ne kadar az şey bildiğinin gostergesidir.

Hic kimseye ilk sıra garantisi falan vermiyorum. Sadece ne yaparsa yukseleceği garantisi veriyorum. Once sitenizi ve telefon numaranızı PM ile atarsınız. Ben sitelerinizi analiz ederim. Eğer cop site olmamışsa sizinle irtibata gecer neler yapmanız gerektiğini soylerim. Bunları benimle calışırsanız ne kadara mal olacağını soylerim. Siz dilerseniz benimle calışırsınız dilerseniz de başkalarına o işleri yaptırırsınız, burada tercih sizde olur.

Kendinize ne kadar da guveniyorsunuz diyen arkadaşlara cevap olarakta şunu soyleyebilirim. Eğer soylediğim surede soylediğim yere gelmeyen bir site olursa parasını aynen iade ediyorum ve tum yaptırdığım calışmaları hediye ediyorum. Boş vaatler vererek boşa harcayacak vaktim yok benim.

Skype: seodanismani (genelde ben cevap vermiyorum yardımcım cevap verir genel sorularınıza)

PM atmadan once konunun altına yazınız. Bu şekilde diğer uyeler de ucretsiz SEO Danışmanlığı hizmetinden yararlanabilir.

En Son Danışmanlık Yaptığım Sitelerin Bir Kısmı

45 gun icerisinde 25. Sıradan 1.Sıra Ustelik site 2 aylık

Yuksek rekabet kelimesinde 25 gunde 58.sıradan 5.sıra (bazen 3.sıraya oturuyor yanıltma olmasın diye 5.sırayı verdim daha da yukselecek zamanla)

En yuksek rekabet alanlarından biri olan "KILIF" kelimesinde 70 gunde 32.sıradan 3.sıra

Bu da guzel sonuclardan birisi 18.sıradan 1.sıra