Ben Kimim?​
Halkla İlişkiler ve Tanıtım bolumunde oğrenim hayatıma devam ediyorum, R10 ve benzeri diğer platformlarda başta Sosyal Medya Danışmanlığı olmak uzere ceşitli internet hizmetleri veriyorum, son yıllarda kendime ait 2 site dışında bu alanda cok aktif olmasam da SEO uzerine hizmet sunmak istiyorum cunku uzun zamandır ilgilendiğim bir konu. İlk sitemi kurduğumda 16 yaşındaydım, o zamanlar hazır sistemleri, tema ve eklenti gibi detayları yeni yeni cozuyordum, sitemin hitini ağırlıklı olarak facebook sayfalarım uzerinden cekiyordum fakat daha sonra SEO ile tanıştım, SEO'nun bir web sitesi icin ne kadar onemli olduğunun farkına vardım. Nasıl ki bir ulkeyi ayakta tutan o ulkede yaşayan insanlar ise, bir web sitesini ayakta tutan da kemik kitle ve ziyaretcileri oluyor. Peki bu kemik kitleyi nasıl oluşturabiliriz, nasıl daha cok ziyaretci alabiliriz, evet konu gene SEO'ya geldi. O zaman fazla uzatmadan detaylara gecelim

SEO Danışmanlığı Hizmetimiz Neleri Kapsıyor?​

*Zararlı baclink olayı konusunda dikkatlice calışıyorum, sağda solda gorduğunuz '300 siteden tanıtım, 500 siteden link' gibi hizmetlerin aslında size hicbir katkısı olmayacağını ve hatta siteniz ortalama 1 yıllıksa kesin olarak zarar getireceğini biliyorum.

-İşletmenize ait bir web sitesi varsa, ic seo icin gereken calışmaları yapıp sitenizi google ve diğer arama motorları icin daha uygun hale getiriyorum.

-Dış seo calışmaları icin gereken planlamayı yapıyor, uygun olan diğer web sitelerinden tanıtım yazısı, baclink vs. gibi şeylerin satın alımlarını planlıyorum, elimizde bazı sozluk ve kızlarsoruyor hesapları mevcut, bu platformlarda linkli tanıtımlarınız ucretsiz yapılıyor, tanıtım metinleri ise tarafımca ozenle yazılıyor.

-Şayet fiziksel olarak bir mağazanız, ofisiniz var ise Google Benim İşletmem yonetimi ile işletmenizi haritalarda aktif tutarak uste cıkmasını, internetten gelen muşterinin artmasını sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Google Haritalar Kaydı, 5 Yıldız ve Yorum hizmetimiz de var. (Ayııca bakınız; Google Benim İşletmem referansım 1 2 )

-İşletmeniz belli bir bolgeye hitap ediyor ise calışmalarımızı yerel kategoride yurutuyoruz. Bu ozellikle de hizmet sektorundeki işletmeler icin cok onemli bir konu.

Ne Zaman Sonuc Alırım?​
Genel olarak 2. ve 3. aydan itibaren sonuc alınıyor, o yuzden tabiri caizse emeklemeden koşmayı beklemek hata olur.

Anlaşma Durumu ve Fiyatlandırma​
Anlaşma icin once ne istediklerinizi acık bir şekilde soylemeniz gerekiyor, ben durum analizi yapıyor ve uygun bulursam taleplerinize gore bir fiyat teklif ediyorum, onaylarsanız işe başlıyoruz.

İşletmeler İcin Başka Ne Gibi Hizmetleriniz Var?​
Eğer herhangi bir konuda anlaşırsak, o işletme ile diğer hizmetlerimizde de uygun fiyatlara calışma garantisi veriyoruz. SEO Danışmanlığı dışında konunun başında bahsettiğim gibi Sosyal Medya Danışmanlığı da yapıyoruz. Sosyal Medya Danışmanlığı Ana Konumuz: https://iyinet.com/forum/konu/isletmenizin-sosyal-medya-danismanligini-ustlenelim.292181/