SEO'da garanti yoktur !!!

Hic birimiz Google'ın sahibi ve calışanı değiliz. Lutfen bunu goz onunde bulundurun

İletişime gecmekten cekinmeyin lutfen

Not : Tum calışmalar isteğinize gore faturalandırılır ve sozleşme yapılır.

14 yıllık sektor tecrubemizden guc alarak, sizlerin sıralama sorunlarına cozumler uretiyoruz.

Sadece SEO değil, 13 yıllık sektor tecrubemizin eseri olarak da calışma yapacağımız sitelerin yazılım ve tasarımına da burnumuzu sokuyoruz

Sektorde yerimizin kalıcı olduğunu gostermek icin ve bir cok kişinin bizim uzmanlığımızdan faydalanması icin fiyatları minimum duzeyde tutuyoruz.

Uzun uzun photoshop gorselli tanıtım yazmak yerine referans amaclı olarak daha once SEO danışmanlığı yaptığım kişilerin goruşlerine yer vermek daha uygun olur diye duşunuyorum

Danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız aşağıdaki şablona gore pm atmanız yeterli. (Sadece telefon ile hizmet veriyorum, sizi ben arayacağım.)

Adınız :
Site adresiniz :
Anahtar Kelimeleriniz :
Telefon numaranız :

İletişim :
PM
[email protected]
https://www.yesilseo.com

* SEO calışmalarımız minimum 500TL butce gerektirmektedir.
* Hizmetlerimiz muşterilerin isteği doğrultusunda faturalandırılmaktadır.

~ Muşterilerimizden Gelenler ~

Muşterimizden bize gelen anahtar kelime sıralamaları ve sadece 1 haftalık calışmayla gelinen nokta...
Sizce de başarılı değil mi

3 aylık calışma sonucu sıralama sonuclarında yukselme gosteren başka bir sitemiz

6 ay suren bir calışma

1 aylık calışma

4 aylık bir calışma sonucu

4 aylık bir calışma

5 aylık bir calışma

4 aylık bir calışma

3 aylık bir calışma

2 aylık bir calışma

3 aylık bir calışma

5 aylık bir calışma

6 aylık bir calışma

~ Tekil Hit Artışları ~

Hiti sabit olan bir websitesi uzerinde yaptığımız calışmalar sonucunda daha 1 ay olmadan elde edilen hit artışı

Bir Başka Calışma

1 aylık bir calışma

~ Sizden Gelenler ~

Alıntı

Muşteri 1 : Az once telefon ile konuştuk, hic aklıma gelmeyecek ip ucları verdi ve gercekten cok mantıklılar ve kafama yattılar. Hocamın bilgisi gayet iyi ve profesyonel, elinden geldiğince yardımcı oldu. Teşekkurler hocam

Muşteri 2 : Arkadaş ger.cekten cok ilgili, profesyonel birisi.
Allah razı olsun

Muşteri 3 : Arkadaş beni aradı ve 1 saat boyunca sitemin aksaklıkları ve onemli ipucları bana tek tek soyledi. cok teşekkur ederim hocam cok faydalı olacak bana.

cnetworks adlı uyeden alıntı

E-ticaret sektorundeki referanslarınızı gonderebilirseniz ortak calışmalar yurutmek isteriz.

TeXaS adlı uyeden alıntı

Yakın zamanda calıştığım firma icin danışmanlık hizmeti sağlanmıştır, ilgisinden ve bilgisinden dolayı teşekkur ederim. Tekrar calışmak dileğiyle

yunusdonmez adlı uyeden alıntı

bir sitem hakkında seo teklifi istedim. verilen tekliften işinde iyi olduğu belli oluyor en yakın zamanda calışmak dileğiyle...

Arcade adlı uyeden alıntı

Arkadaş ile telefon goruşme sonucu 6 aylık anlaşma sağlanmıştır. ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkur ediyorum.

qwerty35 adlı uyeden alıntı

Cok iyi bir insan, yardımları sayesinde bugun zirve yaptım, Kendisine cok Teşekkur ediyorum.

phpbot adlı uyeden alıntı

arkadaşın engin tecrubelerinden yararlandım sağolsun ilgili birisi

BAROFF adlı uyeden alıntı

Aydın hocam ile kurumsal bir sitemiz icin yuz yuze goruşup 6 aylık bir anlaşma yaptık. İki taraf icin hayırlı olsun.

westmoreland adlı uyeden alıntı

Arkadaşımız ile cok uzun sureli bir anlaşma yaptık. İşini gayet iyi bilen ve ortak calışmaya uygun bir insan kendisi.

networkstr adlı uyeden alıntı

Arkadaş ile calışmaya başlayalı yaklaşık 40 gunu gecti. İşinde ozverili ve titizlikle yapıyor. Gerek iletişimi ve calışması gercekten başarılı.

Tavsiye ederim.

ondercemal adlı uyeden alıntı

Kendisi ile uzun suredir calışıyoruz. Sadece seo olarak değil, guzel deneyimleri sayesinde web dunyasında guzel yol kat ettim. İşindeki titizlik ve durustluğu ile bu sektorde olduğum sure zarfında, kendisi ile calışmaya devam edeceğim. Teşekkurler Aydın hocam.

Grafikrim adlı uyeden alıntı

Konusunda bilgili yardımsever bir arkadaş. Teşekkurler.

sitenianlat adlı uyeden alıntı

Hocamla pm uzerinden bir iş hakkında konuşuyoruz, bilgili biri. Teşekkur ediyorum.

mmtkaya34 adlı uyeden alıntı

İlgi alakalı profesyonel bir arkadaşımızdır tavsiye ederim.

cagatayaykac adlı uyeden alıntı

telefon ile goruştuk, gayet ilgili birisi umarım en kısa zamanda calışma imkanı buluruz iyi calışmalar

Greenangel adlı uyeden alıntı

İlgili ve bilgili birisi. Fikir alışverişi yaptık . Teşekkurler.

webmaster1994 adlı uyeden alıntı

telefon ile goruştuk. son derece ilgili ve seo konusunda tecrubeli birisi tavsiye ederim

TAKISTORE adlı uyeden alıntı

Arkadaşımızın telefonda verdiği değerli bilgilerden oturu teşekkurlerimizi sunarım .​

Degauss adlı uyeden alıntı

İlgili , alakalı, kaliteli bir arkadaşımız..

TasarimEge adlı uyeden alıntı

Cok ilgili bir arkadaş kesinlikle tavsiye ederim

Medikalize adlı uyeden alıntı

az once goruşme sağladım İşin de uzman tecrubeli bir arkadaş, fiyatlardada anlaşırsak calışmaya başlayacağız.

GirindirNet adlı uyeden alıntı

Arkadaş işinde oldukca ozverili bir şekilde calışıyor. Verdiği bilgiler ile ilerleyince gercek bir başarı elde etmek imkansız değil!

Mute_Monarch adlı uyeden alıntı

Daha once calışmıştık, calışma ve rapor sunumu gayet başarılı.​

Mute_Monarch adlı uyeden alıntı

Şimdi de calışma icin goruştuk fakat siteyi satmam sebebi ile calışmak mumkun olmadı.​

ciko84 adlı uyeden alıntı

İlgili bir arkadaş. Teşekkurler.

CodeturK adlı uyeden alıntı

R10 uzerinden ve Telefon uzerinden İletişim Halindeyiz Teklif yaptı - Eksiklerimi Belirtti - Hedeflenen sureyi gercekci bir şekilde detaylı anlatım yaptı.​

CodeturK adlı uyeden alıntı

Şuanlık Duşunme Aşamasındayım . Ama Bana cok guvenilir Biri Gibime Geldi.

Herkese İyi Forumlar.​

Good adlı uyeden alıntı

Anlaşma yapıldı. Son derece alakalı ve iyi sonuclar beklediğim biri.

ErdemTepe adlı uyeden alıntı

kendisi ile telefonda goruştuk gercekten sitem hakkında cok iyi bilgiler verdi eksiklerimi neler yapılması gerektiğini neler yapabileceğini tek tek anlattı nasip olursa kendisi ile calışmaya başlayacağız. gercekten cok ilgili bilğili bir arkadaş. tşk ederim kendisinede ayriyetten.

Ayz3T adlı uyeden alıntı

Aydın bey ile goruştuk. Kendisi son derece bilgili. umarım beraber calışırız.

DME adlı uyeden alıntı

Arkadaş cok alcak gonullu ve harika bir insan, Telefon ile yarım saate yakın goruşme sağlandı.Site yol haritası konusunda cok guzel bilgilendirme ve acıklamalar yaptı.İşinde uzman olduğu belli bir site icin calışma başlatılmıştır.

Oldukca ilgili bir arkadaş, sağ olsun danışman gibi danışman

reprimond adlı uyeden alıntı

Sitemi inceledi ve telefonda uzun uzun yapmam gerekenleri anlattı. Eksiklerimi soyledi.​

reprimond adlı uyeden alıntı

Sorduğum soruları guzelce cevapladı ve onerilerde bulundu.
Raporu hem telefonda hemde mailde aldım

Teşekkurederim.​

djhayal adlı uyeden alıntı

İlgili ve bilgili bir arkadaş hic sıkılmadan telefonda tam 12 dakika bana bilgi verdi ve tavsiyelerde bulundu guvenle calışabilirsiniz. Teşekkurler.​

djhayal adlı uyeden alıntı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gonderildi​

alpha adlı uyeden alıntı

Gosterdiği ilgiden dolayı kendisine teşekkur ederim. Konusunda bilgili bir kişi, kafamdaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırdı. Seo konusunda destek alabileceğiniz, sağlıklı calışmalar yapabileceğiniz biri, şimdiden iyi calışmalar dilerim.

serkhann adlı uyeden alıntı

arkadaş ilgili biri

Oldukca ilgili bir arkadaş, sağ olsun her sorumuza cevap veriyor sabırla

hocam sabırlı ve ilgili biridir

setup44 adlı uyeden alıntı

seoya uygun e ticaret sitesi yaptırıldı gayet başarılı bir calışma arkadaşı

teethtoteeth adlı uyeden alıntı

Arkadaş pm uzerinden sorularımı gayet ilgili bir şekilde cevapladı kendisine teşekkur ediyorum.

arkadaşla kibar ve oldukca yardımcı biri.

ByAsLaN adlı uyeden alıntı

Cok ilgili ve en onemlisi paragoz birisi değil Aydın bey bir sitemiz icin goruşuyoruz.

sağolsun. ilgili ve bilgili bir arkadas.

BLuETRoY adlı uyeden alıntı

Bir site icin goruşuluyor, bilgili ve ilgili bir arkadaş

hasan1963 adlı uyeden alıntı

Kendisi ile surekli calışıyoruz son derece işini profesyonel olarak yapan bir insan

temelreis adlı uyeden alıntı

Aydın hocam işini gercekten iyi yapan sayılı kişilerden. Kendisine her turlu referans olurum. Bursa'da cok buyuk icraatleri bulunuyor. İşine ve muşterisine değer veren bir kardeşimizdir.

vizyontaki adlı uyeden alıntı

sorunsuz şekilde bilgi alınmıştır. İşallah calışacağız kendisiyle

nerazzurri adlı uyeden alıntı

teklif istendi. Cok ilgili bi arkadaş. Bircok seo yapıyorum diyen ile goruştum ama hickimse bu kadar detaycı ve işinden guven verir şekilde donuş yapmadı. en kısa zamanda calışmak dileği ile

mito adlı uyeden alıntı

Sorunum ile yakından ilgilendi.. Kibar bir arkadaşımız.. Teşekkurler

Mehmet_OZCAN adlı uyeden alıntı

Bilgi alındı sorun giderildi, konusunda uzman bir arkadaş ilgi alakasından oturude ayrıca teşekkur ederim.

quattrosuv adlı uyeden alıntı

SEO konularıyla alakalı bilgi alındı, ilgili bir arkadaş.

Masske34 adlı uyeden alıntı

Verdiğiniz bilgiler icin cok cok teşekkur ederim . Tamamen actığım konuyu gorup , arayıp inceleyip bilgi vermeniz gercekten cok ince bir davranış .​