Kaliteli hizmet arıyorsanız tam yerindesiniz. Post Office.
*Yorumları C/p(Copy Paste) olarak atmıyorum
*Hepsini elimle giriyorum iceriğe bakıyorum o iceriğe uygun yorum'u atıyorum.
*Genellikle seo bakımından yorum icinde populer 1-2 kelime kullanıyorum.
*Yorum hitlendirmesini secerseniz siteleriniz'de yukselme olucaktır(Anında yukselme olmaz sizlere 1-2 Oneride bulunacagım kabul ederseniz yukselmeniz başarılır olur ucretsiz)
*5 ila 15 Kelime arasında değişen yorumlar.
*Sitenin iceriğine uygun yorumlar atıyorum.
*Yorumlarımda kaliteyi on planda tutuyorum.
*Yorumları proğramla gondermiyorum başlığınızın altında icerikle alakasız sacma sapan yorumlar bulunmaz.
*Normalde 100 Post 30dk-1 Saatte gonderilir Cp olmadığı icin konunun zorluğuna gore saat değişiyor bu bakımdan saat vermiyorum surekli evdeyim bilgisayar başında işi en kısa surede bitirip teslim ediyorum.
*İsteyen olursa gunluk (10-20) yorum atılır site guncelliği icin.(Haftalık anlaşma)
*İsteyene yazdığım yorumları txt dosyası icinde gonderiyorum(+5 Tl)
*İstediğiniz bir yorum şekli varsa şu şu şu şekilde atarmısınız ona gore'de fiyat verebilirim.
*Odeme şekli.(Şans oyunları nesine,bilyoner,misli) akbank yakında acılıcaktır.
İcerik ekleme
*Kaynak sizden.
*C/p olucak.
*Fazla zor olmamak kaydı ile. İcerik eklenir.
Şuan yorum atabilecegim konular;
Bircok konuda yorum atabilirim ozel mesaj'dan sorarsanız yapabilirim veya yapamam diye donuş yaparım.
Yorum hizmeti;
100 Post; 10Tl
200 Post; 20Tl(10 Yorum ekstra giriliyor)
300 Post; 30Tl(25 Yorum ekstra giriliyor)[/B]
İcerik hizmeti;
İcerik başı 0.50'den başlar zorluga gore değişir.
Fiyatlar pahalı gelebilir, az olsun oz olsun.
Not;Odemeyi işe başlarken veyahut yarısını başın'da devamını ortasında almaktayım.1-2 ornek post atıyorum beğenirler ise ucreti alıyorum işe başlıyorum. Toplu post atışı yapamamaktayım elimle girdiğim icin.
Not2; Konuya yazıp ozel mesajı oyle atarsanız sevinirim bilgisayar başında olmuyorum bazen e-mailime bildirim geliyor onun sesiyle geliyorum pc başına
msn adresimi ozelden isteyiniz.
Eğer referans gormek isterseniz msn adresimi ekleyin referanslarımı gostereyim.
1(Bir) Haftam olmadığı icin konuya resim ve link ekleye miyorum. Yakında eklenicektir.
Hayırlı gunler dilerim.