İşini duzgun yapacak, baştan savma yapmayacak, hergun soz verdiği kadar iceriği eksiksiz ve ozenli bir şekilde ekleyecek bir arkadaş arıyorum.
İş genel olarak şu şekilde,
3 farklı ilan sitesi vereceğim. Hergun, bu ilan sitelerinden karışık olarak rasgele ilanlar alınacak ve benim vereceğim ilan sitesine eklenecek.
Her ilana en az 3 fotoğraf eklenecek.
İlanların alınacağı sitelerde, ilanın acıklaması kısımı ve iletişim bilgileri olduğu gibi alınacak, başlık biraz değiştirilip eklenecek. (Orn: Sahibinden Kiralık Daire yerine Kiralık Daire Sahibinden, yazılacak basit bir rotuş.)
İş surekli devam edecektir, ilgilenen ve bu işi duzgun yapacak kişiler kendilerine devamlı bir gelir sağlayabilir.
Odeme haftalık olarak yapılacaktır. Calıştığınızın haftasını alıyorsunuz, yani bu hafta postlar atılır, haftabitiminde hemen odeme yapılır.
10 adet ilan ekleme başına istediğiniz fiyatı pm ile gonderiniz. Fiyatlar değerlendirildikten sonra en iyi teklif veren kişi ile calışılacaktır.
Eğer guzel bir iş ortaya cıkarsa 1 tane daha benzer ilan sitemiz var. Bu site icinde forumlarda hic konu acmadan aynı arkadaş ile calışacağız.
Kaliteli, duzgun post atacak arkadaş arıyorum
Editörlük - Post İşleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Editörlük - Post İşleri
- Kaliteli, duzgun post atacak arkadaş arıyorum